RPM czy TRUVATIV
RPM czy TRUVATIV
black box(RPM) czy Hussefelt firmy Truvativ??? napiszcie bo nie wiem!!!
-
- Kontakt:
TYLKO BLACK BOX!!!!!!
ja mam od 1,5 roku i jest nadal prosta a daje nie przeciętne skoki
poza tym Truvativ'a mało kto nie mial i uczucia są mieszane..
ja np. mialem dwa i obydwa poszły sie j*** ;/ i wtedy postanowilem kupic cos mocniejszego, cos co wytrzyma moje skoki
mialem taki sam problem jak ty i go rozwiązałem raz na zawsze kupując Black boxa
polecam, nie zawiedziesz sie !
pozdro
ja mam od 1,5 roku i jest nadal prosta a daje nie przeciętne skoki
poza tym Truvativ'a mało kto nie mial i uczucia są mieszane..
ja np. mialem dwa i obydwa poszły sie j*** ;/ i wtedy postanowilem kupic cos mocniejszego, cos co wytrzyma moje skoki
mialem taki sam problem jak ty i go rozwiązałem raz na zawsze kupując Black boxa
polecam, nie zawiedziesz sie !
pozdro
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
Ja tam bym polecał jednak Truvativa, nie mam ani problemów z tulejkami ani z gieciem sie korb,prawda jest taka,ze kazda poprzednia korba w ciagu jednego dnia byla krzywa,moze to przez to,ze mam troche pary w nogach,ale truvativ mnie ciagle zadziwia,spadl mi rower z quatera na plasko i nie raz przy np.nauce 360 poza box a korby nadal idealnie proste,grindy tez byly ale to tylko proby i truvativ dawal rade. Co do korb BB,nie slyszalem zadnych zastrzezen ani jakichs zlych opini i widzialem,ze daja rade przy ostrych grindach(czyt.o ile sie nie myle fat pig takie posiadal i widzialem kilka jego grindow a korbom nic),takze albo truvativ albo BB,a co do RPM niby maja jakies tam cechy podobienstwa do bb czy nawet do truvativa ale jednak gna sie dosc szybko ramionach z tego co slyszalem.pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com