Poszukuje osób które zajmujom sie profesjonalnie projektowaniem tras typu 4x
!!!!!!!!
Chodzi mi tu tylko o profesjonalne projekty rozrysowane juz pod budowe ciezkim sprzetem!!!
wiesz nawej jesli nikt za darmo bedzie robil to to nie wszystko zeby zrobic projekt musisz ustalic jakie tam maja byc przeszkody, stopien trudnosci itp
ja jestem fachocem, musze miec foty terenu, najlepiej ze wszyystkich mozliwych stron, rowniez z wysokosci, potem moge oszacowac wykorzystanie terenu. potem musze ocenic poziom trasy, czy ma byc trudna czy latwiejsza do nauki, czy ma byc szybka czy techniczna. i moze by sie dalo wyczesac projekt.
no wlasnie mialem wspomniec o tym co Xprot. jak ccesz by ktos zaprojektowal trase podczas gdy nei zna terenu ? no chyba ze masz mozliwosc przekopac cala gore :)
EDI, zastanów się czy w polsce jest chociaż jedna profesjonalnie zrobiona trasa 4X. Odpowiedź jest oczywista. - NIE.
Wszystkie trasy były robione przez zapaleńców którzy na początku się na tym ni w ząb nie znali i do wszytskiego doszli na zasadzie prób i błędów i dziesiątek modyfikacji.
Ludzie których szukasz mieszkają albo w stanach albo na zachodzie europy. W stanach są całe firmy które zajmują się budową takich obiektów jak tory do SuperCrossu czy BMX......ale niestety nie w Polandzie :(((
Zresztą nie wiem co masz na myśli mówiąc profesjonalny projekt. Wierz mi że dla operatora koparki będzie lepiej jak w prosty sposób się rozrysuje kształt danej przeszkody i wytłumaczy to ustnie, niż jakby miał dostać rysunki techniczne, przekroje, rzuty itp.
a szkoda ;(
u nas może co wyjdzie ale jak mamy budowac tor to jaki ?? my se zbudujemy tora dla nas gites i pryjedzie ekipa i powie że taki jakiś nie teges jest :) bo my se tor możemy zbudowac ale też żeby on miła rece i nogi, miał wymiary, abo rozmiary takie co by sie dało jeżdzić