LICENCJA
LICENCJA
CZY KTOŚ MI MOŻE POWIEDZIEĆ JAK WYROBIĆ LICENCJĘ I CZY DUŻO JEST PIEPSZENIA Z CHODZENIEM DO LEKARZA SPORTOWEGO (A MOŻE KOMUŚ UDAŁO SIĘ NIE PÓJŚĆ DO NIEGO).
dziex
dziex
Ma limit 60 znaków
-
- Kontakt:
Uzyj opcji szukaj!
;d
jak ja dawno tego nie pisalem ;d;d;d
Nie no zartuje.
Jezeli pojscie do niego jest duzym pieprzeniem to bedzie to trudne...
Normanie idziesz do ziomala, wypisze ci papier , potem do PzKolu , bulisz dostajesz kolejny papier i juz jestes ziomal odlotowy heh
;d
jak ja dawno tego nie pisalem ;d;d;d
Nie no zartuje.
Jezeli pojscie do niego jest duzym pieprzeniem to bedzie to trudne...
Normanie idziesz do ziomala, wypisze ci papier , potem do PzKolu , bulisz dostajesz kolejny papier i juz jestes ziomal odlotowy heh
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
jezeli masz ponizej 18 lat (tak jak ja) to idziesz najpierw do przedstawiciela pzkol w twoim miescie. on daje ci kartke do wypelnienia twoich danych itp oraz druga z ktora idziesz do lekarza sportowego (kolo z pzkol ci powie gdzie). musisz miec ubezpieczenie OC i NW wazne do konca roku, bo tyle trwa waznosc licencji. trzeba tez miec karte rowerowa. pozniej z tym ubezpieczeniem i karta od lekarza wracasz do przedstawiciela pzkol i on wystawia ci licencje na miejscu(tylko jezeli masz mniej niz 18 lat, gdy masz wiecej musisz wysylac papiery do warszawy). a oto koszty tej imprezy:)
licencja - 35zl
OC i NW - 18zl (w POLONI - najtansza skladka)
licencja - 35zl
OC i NW - 18zl (w POLONI - najtansza skladka)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl
-
- Kontakt:
Ale lipa z tym jest ;/
Karta rowerowa ;|
zalamka.
Same utrudnienia zamiast pomagac.
Nio i jeszcze badanie krwii, no bez jaj, jeszcze czego...
Od 7 roku zycia nie dalem sobie wbic igly i nie dam. Moga mnie polamac, pociac, porwac ale nigdy nie dam sobie wbic igly, o nieeeeeee...
Nawet jak mi zaplaca nie oddam mojej nieskazitelnej krwii pffffff!
Ale sie wscieklem.
Karta rowerowa ;|
zalamka.
Same utrudnienia zamiast pomagac.
Nio i jeszcze badanie krwii, no bez jaj, jeszcze czego...
Od 7 roku zycia nie dalem sobie wbic igly i nie dam. Moga mnie polamac, pociac, porwac ale nigdy nie dam sobie wbic igly, o nieeeeeee...
Nawet jak mi zaplaca nie oddam mojej nieskazitelnej krwii pffffff!
Ale sie wscieklem.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Ja mam taką licencje do grania w tenisa stołowego i nawet nie jest duzo pieprzenia. Co rok się chodzi na badania mierzy się wzrost wagę obwód klaty itp. Pobiera się krew i robi się badania moczu ;). I jeszcze taki doktorek musi zbadac tam ciśnienie i inne sprawy i daje ci zaświadczenie że jesteś zdolny do uprawiania tego sportu ( tak zawodowo)
Prawo - lewo - DRZEWO!!
a jak jestem po prsitu zwyklym bikerem zero klubuw sponsoringu a rowerek z wlasnej kasy to tyz moge startowac w takich zawodach??
:D bo na przyszly rok bym wyrobil sobie licencje i przynajmniej w wawie wystartowal, fajnie by bylo :D
moze kiedys cosik wiecej :]
a jak to jest ze zgloszeniami do zawodow, podchodze pokazuje licencje i mowie ze chce startowac czy jak??
:D bo na przyszly rok bym wyrobil sobie licencje i przynajmniej w wawie wystartowal, fajnie by bylo :D
moze kiedys cosik wiecej :]
a jak to jest ze zgloszeniami do zawodow, podchodze pokazuje licencje i mowie ze chce startowac czy jak??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Maxiu nie miałeś jeszcze Gastroskopi*, do póki jej nie miałem nie lubiałem szczepień i pobierania krwi nie ze się bałęm ale nie lubiłem igieł ale po gastroskopi to wszystko to pikuś naprawdę polecam ! :D
*Gastroskopia: no co tu dużo pisać wpychają ci taką rure o srednicy 1,5 do 2 cm do gardła siłą i czujesz jak ci w żąłądku kłuje totalny hardkor, taka żółta maż ci wylatuje ciągle z ust i potem się czujesz przez pare dni jakbyś miał szerokie gardło :D aha mam 13 lat i dałęm temu rade :P
*Gastroskopia: no co tu dużo pisać wpychają ci taką rure o srednicy 1,5 do 2 cm do gardła siłą i czujesz jak ci w żąłądku kłuje totalny hardkor, taka żółta maż ci wylatuje ciągle z ust i potem się czujesz przez pare dni jakbyś miał szerokie gardło :D aha mam 13 lat i dałęm temu rade :P
www.pinkbike.com/photo/1927184