otoz tak bede smigal do roboty w usa i liczac w najgorszym przypadku zarobie 7 k (7000pln) lub wiecej czyli do 8 k. moje pytanie jest jakiego bike'a skladac :D chce streetowke bo sie napalilem tylko 2 warunki - nie widelec (amor skok max 110), poziome haki. prosze o seryjne posty, mowie ze nie szukalem bo nie bylo tematu jesli chodzi o taka kwote a od ostatniego jakiegos podobnego minelo troche czasu i sie moda :D i technika pozmienialy wiec napiszcie prosze. z gory dzieki macz
rama dc lub point lub dm 2.0
koła: obręcze supra szprychy dt piasty pod tarcze
amor dirt jumper III
napęd truvativ
heble jakieś zajebiste tarczówki
i będziesz miał zajebistą streetówke
Dejv_d3 w streecie jeszcze jestem dupa i nie mowie zebyscie mi napisali czesc po czesci tylko podpowiedzieli, napisali z wlasnych doswiadczen :D jaco - point :D podziekuje a jeszcze zapomnialem napisac ramka na kolo 24" z krotkim tylnim trojkatem :D
lee toy 4 plsu shermana firefly 130-90 i kola na atomlabach piiasta tylna najlepiej jakis dmr revolver (czy jak to sie pisze) wiesz wszystko na najwyzszym poziomie mysle ze wystarczy ci te 7 tys.
ej o co chodzi z tymi rozmiarami bo na stronie nicolaia pisza cos ze a zreszta sami zobaczcie na stronce :( www.nicolai.net dupnioe mi sie to widzi :( wszedzie 14,2" w seat tube
Ja bym wzial cos rzadkiego, np wlasnie le toy albo banshee... tylko nie wiem po co tyle pieniedzy wyjebac na streetowke bo jak Ci pojdzie np amor to nie wiem czy bedziesz mial druga okazje tyle zarobic... Ale jak chcesz :P.
demejdż ja bede smigal do usa co rok :) a na nicolaia i tak sie rozmyslilem a teraz inne pytanie. le toy piszcie wszysko - cena, dostepnosc w polsce/usa, wymiara (24 "? 1,5" sterowa max opona i fotki pliz z gory dzieki. le toy jest mi obcy ale dajcie cos to sie dowiem wiecej :D