rst czy cos innego ?
rst czy cos innego ?
czesc, mam pytanie jaki oplaca sie amortyzator tanio kupic. wiadomo... od rst korki wyskakuja i oczy wybijaja, praca mierna. no ale tak na jeden sezon powiedzmy i nie do przesadnej jazdy ? kamienie wielkosci telewizorow sa do omijania ;> wiadomo... hopy nie hopy tak ale tez nie z przesada. suntour ? moze ? ale w porownaniu do rst cena wysoka. moze jakis inny amortyzator ?
no i konkretne prosze odpowiedzi a nie pierdolenie bez sensu jak to sie zdarza na forum coraz czesciej....
i jezeli ktos powie ze rst ssie to juz wiadomo... tylko zastanawiajace czy sam tego uzywa ;]]]
no i konkretne prosze odpowiedzi a nie pierdolenie bez sensu jak to sie zdarza na forum coraz czesciej....
i jezeli ktos powie ze rst ssie to juz wiadomo... tylko zastanawiajace czy sam tego uzywa ;]]]
-
- Kontakt:
Ja też mam ten problem z amortyzatorem, ale kupuje dopiero gdzieś za 1 - 1,5 mieisąca, więc na razie zbieram:]
Zresztą z takimi rzecami się nie śpieszy "ven"... zbieraj, zbieraj, zbieraj ... i możesz wtedy coś kupić używanego ( Marzocha jakiegoś na przyklad:)
A co do RST ... jakbym miał "w tym momencie" kupić coś taniego, to fakt coś bym wybral z tej firmy, albo z SR ( ale bardziej z SR)
3maj sie ... pozdro all
Zresztą z takimi rzecami się nie śpieszy "ven"... zbieraj, zbieraj, zbieraj ... i możesz wtedy coś kupić używanego ( Marzocha jakiegoś na przyklad:)
A co do RST ... jakbym miał "w tym momencie" kupić coś taniego, to fakt coś bym wybral z tej firmy, albo z SR ( ale bardziej z SR)
3maj sie ... pozdro all
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
-
- Kontakt:
kup Mozo..ostatnio ktoś na allegro prawie nowego[grooveQ]sprzedawał za 200pln chyba...jak na jeden sezon to starczy ale robią sie zajebiste luzy juz po paru dniach,trzeba codziennie smarowac bo inaczej chodzi jak amor z makrokesha i ma chujową regulacje naprężenia[ale jest]wstępnego
lej na mÓr!!!!!!!!!