Orędzie do narodu.

Wojtek
Kontakt:

Orędzie do narodu.

Post autor: Wojtek »

Mając na uwadze aspekt społeczno-kulturalno-psychologiczny, obawiając się o wasze zdrowie Drodzy koledzy i koleżanki, uważam że moim obowiązkiem jest wyciągnięcie was z zapaści o podłożu psychologiczno-społecznym. Mianowicie odciągnięcie od praktyk pogańskich i okultystycznych jakimi jest używanie programu propagandowo-komunistycznego o nazwie pozornie nieznaczącej nic a jednak mający na celu zlikwidowanie jakiego kolwiek oporu ze strony polskiej inteligencji. Z głaaszam się do Was abyście zaprzestali używać Gadu-Gadu i zaczeli szczycić się wyższością innych programów. Jednym z najlepszych a przedewszystkim polskim programem ciągle rozwijającym się jest AQQ.

www.myportal.pl z tąd można ściągnąć ten prosty a zarazem idealny program dla was w razie jakichkolwiek niejasności pytania kierujcie do mnie.
c4
Kontakt:

Post autor: c4 »

baner reklamowy z davidem copperfieldem, ktorego nie moge zamknąć przed uplywem kilku sekund jakos do mnie nie przemawia... odinstalowane
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

pod win konekt i tlen rzadza, nic innego.
pod lin ekg oczywiscie ;]
Wojtek
Kontakt:

enjoy tak trzymaj tylko może zamiast konekta i tlena mirande?
Wojtek
Kontakt:

chociarz każdy lubi co innego. Byle nie GG (chodzi mi o samego klienta)

c4 to sie pojawia jeden raz na dzień można przebolec
Gość

Post autor: Gość »

********** za przeproszeniem jak potluczony.
ODPOWIEDZ