wrocław
-
- Kontakt:
Ja tez jutro bede sobie smigal, bede w okolicach Placu SPolecznego (za Mostem Grunwaldzkim) okolo godziny 11:30, no i tak z 15 minut pozniej gdzies sobie pojade. Moze ustawka w jakims miejscu? :)
Budka, przyszla mi do glowy jeszcze jenda mysl. Sprawdz czy tarcza nie ociera w pionie o zacisk. Nie musi trzec o klocki. Co do kolek, to napisalem Tobie na GG: niestety serwis mam nieczynny i zaplesc kola moge, ale juz bez centrowania :(
Budka, przyszla mi do glowy jeszcze jenda mysl. Sprawdz czy tarcza nie ociera w pionie o zacisk. Nie musi trzec o klocki. Co do kolek, to napisalem Tobie na GG: niestety serwis mam nieczynny i zaplesc kola moge, ale juz bez centrowania :(
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
A! Jeszcze w razie, gdyby mnie ktos na miescie jutro wykampil, to poruszam sie na swoim tradycyjnym sprzecie (tradycyjny link w podpisie do fotki), no i pewnie bede jezdzil w tradycyjnie mlodziezowych spodniach FLY - latwo zobaczyc, bo takie odpustowe dresiki na MX. Tradycyjne. Zwykle trzeba mi droge zajechac, bo niestety mam taki system odcinania sie od otoczenia, gdy jezdze na rowerku, chociaz obiecuje byc czujnym na okolice :) Anyways, zaczepcie mnie na miescie - w grupie jezdzi sie razniej ;) Z gory dzieki =]
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
x-fly:
no ja jestem nikim jestem witek wiesniak turysta tak samo jak moj brat przyrodni bart wiesniak witek turysta mieszkamy na zadupiu, nie jezdzimy i tylko ruchamy grube dziewczeta z dyskotek w remizie
takie male info o mnie www.wiklinowy.neostrada.pl/gru/index.html
no ja jestem nikim jestem witek wiesniak turysta tak samo jak moj brat przyrodni bart wiesniak witek turysta mieszkamy na zadupiu, nie jezdzimy i tylko ruchamy grube dziewczeta z dyskotek w remizie
takie male info o mnie www.wiklinowy.neostrada.pl/gru/index.html
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl
JAK tam Ekipa organizujemy jakis wypad na wekend gdzieś blisko sa jacyś chcetni????? to moje gg2168401 wiec piszcie i cos lecimy na sleze czy radunie najlepiej jakby sie ktoś znalazł co by tam juz byl coby nie szukac!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54247
winyl :)
wiesz ile mnie to interesuje :)
baw sie dobrze, pisz co chcesz :]
smigaj na bajku :))
tylko jak masz cos napisac to przemysl to chociaz raz
nie znasz mnie wiec miej szacunek stary :)
jak sie spotkamy, pogadamy i sie nam gadka ulozy to moze wtedy przejdziemy na inny poziom kontaktu slownego (tudzież pisanego, bo wracam caly czas do tego co napisales)
a generalnie nic do ciebie nie mam - bo cie nie znam
a stronka :| na niewiele sie zdała, nawet oszacowac nie moglem kim jestes ;)
serdeczne pozdro dla ciebie! :DD
wiesz ile mnie to interesuje :)
baw sie dobrze, pisz co chcesz :]
smigaj na bajku :))
tylko jak masz cos napisac to przemysl to chociaz raz
nie znasz mnie wiec miej szacunek stary :)
jak sie spotkamy, pogadamy i sie nam gadka ulozy to moze wtedy przejdziemy na inny poziom kontaktu slownego (tudzież pisanego, bo wracam caly czas do tego co napisales)
a generalnie nic do ciebie nie mam - bo cie nie znam
a stronka :| na niewiele sie zdała, nawet oszacowac nie moglem kim jestes ;)
serdeczne pozdro dla ciebie! :DD
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...