Chodzi mi o jakies siodelko ktore mozna ,,wygodnie,, zlapac kolanami. Pozostale walory mnie nie interesuja :p
Mozecie sie rzucic nazwami jakis modeli?
Linki i wlasne doswiadczenia mile widziane
Jest w necie THE Dirt gdzieś poza www.ride-zone.com ??? Bo tam nie mają i będą mieli dopiero w marcu. A to Velo BMX? Za tą kase chyba nie ma tam cro-mo prętów?
velo bmx najlepsze jakie dotychczas mialem siodlo a poza tym to mozesz krecic bary z kazdym siodlem wystarczy wyzej dac siodlo tak zebys lapal udami a nie kolanami i krecisz ile chcesz...
ble ble ble -blebleble to najlepsze siodlo do barspinow ... samo lapie za kolana jak masz bawelniane spodnie bo ma rzepy po bokach i wogole jest ekstra i miekkie i wygodne i ma dziurke na srodku na baki
velo bmx...teraz na allegro cos koło 60 zł...ja miałem farta i kupiłem za 35 w jakims netowym sklepie, załuje ze nie kupiłęm dwóch...od spodu ma plastki jak rower wali bokiem o glebe to w plastik a nie materiał, boki z jakiejs gumy dobrze trzymaja nogi przy barspinie...ogólnie wypas nawet jesli miał bys zapłacic 60 zł..
a ja uwazam ze dabomb jest ****** ;] sam jezdze obecnie na nim, ale ni *** (yhm) mi sie nie podoba. moze dupe mam nieksztaltna, ale mi sie nie podoba. pomecze sie troche i wracam do zajebistego siodla - kona dj :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt