jak wysoko siodło?
jak wysoko siodło?
sorry bo to może głupio brzmiec, ale ostatnio mi sie takie pytanko nasuneło- jak wysoko powinno byc siodło? tak do streetu np. Bo najniżej, przy samej ramie to do kitu wygląda i jeszze sie można amęczyc jeżdżąc. Mam w sumie 120 mm skoku z przodu więc moge je chyba podniesć na równie z kierą? jak będzie najlepiej , co sądzicie:D
-
- Kontakt:
nie no nie wierze ze takie pytanie padlo hahahahaa.... hehe... hmmm a teraz powaznie... jesli chcesz poszpanowac to opusc sobie porzadnie w dol :P :P :P ale jesli widzisz w rowerze to co prawdziwe to ustaw sobie siodelko jak bedziesz uwazal.... mozesz je miec nawet wyzej kiery jesli Ci to pasuje i nie boisz sie o kohonezzzzzzzzzz.... pozdro
Do jakiegos katowania w lesie, siodlo powinno byc tak ustawione, ze jak siedzisz na siodle, to mozesz postawic cala stope na ziemi i od tego odejmiej ze 2cm i w tedy jest jak dla mnie idealnie, bo podczas zjazdu moge sobie nogami ustawiac rower , na street to mam sztyce wysunieta gdzie na 10-12cm. Nizej bez sensu, kolana zaczynaja protestowac. Powiem jeszcze, ze na tak ustawionym siodle, bez problemu robie 80cm bunnyhopa .
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: