...kop...?
...kop...?
nie wiem jak sie ten trik nazywa, no ale jakos sie udez jedna noga i podskakuje i korba sie obraca ;] chodzi mi o to jak to sie robi? ktora naga trzba udezyc?wogule nie wie jak sie do tego zabrac? Fajnie wyglada gdy po manualu z murka zeskoczy sie z tym kopem ;]
-
- Kontakt:
to jest crankflip no musisz wyczaic ktora noga wolisz i ktory pedal bo kazdy lubi inaczej to zalezy od ciebie jedziesz se naciskasz mocno na pedal jednoczesnie podskakujac i juz i ladujesz ladnie.... musisz cwiczyc :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
a tam korby w pionie:|
ja ustawiam normalnie i ciągnę nogą z przodu i jest looz :-)
z murka też wychodzi, ale z bunnego to kosmos :/ choćbym nie wiem co robił nie zdązę dać gir na geje :/
w każdym bądź razie ciągnij nogą, która jest z przodu. i jedną nogę musisz minimalnie wcześniej zdjąć z pedałów....jak zdejmiesz za późno to wał :/
ja ustawiam normalnie i ciągnę nogą z przodu i jest looz :-)
z murka też wychodzi, ale z bunnego to kosmos :/ choćbym nie wiem co robił nie zdązę dać gir na geje :/
w każdym bądź razie ciągnij nogą, która jest z przodu. i jedną nogę musisz minimalnie wcześniej zdjąć z pedałów....jak zdejmiesz za późno to wał :/
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
pocwicz troche i bedzie wychodzilo. ja uczylem sie najpierw normalnie z kolami na podlozu, teraz juz wychodzi prawie zawsze z baniaka, z tylu (np tire tapa), z manuala. kwestia praktyki.
dobre piny oczywiscie jak najbardziej wskazane.
aha, zeby zrobic ten trick trzeba ciagnac przednia noga, a nie pchac tylna, bo tak nigry nie zrobisz z baniaka bo za wolny obrot jest
dobre piny oczywiscie jak najbardziej wskazane.
aha, zeby zrobic ten trick trzeba ciagnac przednia noga, a nie pchac tylna, bo tak nigry nie zrobisz z baniaka bo za wolny obrot jest
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=48702