co z ta pogoda
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dzisiaj doszedłem do wniosku, ze powinienem podjąć jakąś wazną decyzję w swoim antyklerykalnym zyciu. Po jakims czasie ztwierdziłem, ze chce zostac pracownikiem radia maRYJA , bede gwałcił dzieci i wpierdalał sie na satelite aby nadawac moja ulubiona audycje, potem dostałem maila, ze mam podazac za białym krolikiem, kiedy krolik sie wreszcie pojawił zaczołem z namaszceniem krecic batona ( robic kupe) na środku pokoju, potem stwierdziłem , ze jacys zydzi, masoni, rydzyki i inne sqrwysyny nasrały mi w pokoju....cdn.
ojciec dyrektor
PS: Z BOGIEM DZIKUS, Z BOGIEM...AVE SATAN!!!!!!!
ojciec dyrektor
PS: Z BOGIEM DZIKUS, Z BOGIEM...AVE SATAN!!!!!!!
fuck off
-
- Kontakt:
[quote="Rufus"]Kid, z dzikiego jest religijny chlopak! odwolaj ten tekst o nasmiewaniu bo sie obrazi i zamknie w sobie :>[/quote]
dzikus akurat to mnie wali... dla wielu religia to najwieksza wartosc w zyciu, a tutaj lamusy jada tak dla picu po niej... to ma sens? ja akurat nie jestem tak bardzo wierzacym, ale nie trawie takiej glupoty.
dzikus akurat to mnie wali... dla wielu religia to najwieksza wartosc w zyciu, a tutaj lamusy jada tak dla picu po niej... to ma sens? ja akurat nie jestem tak bardzo wierzacym, ale nie trawie takiej glupoty.
thugrider@wp.pl