Pedały platformowe
jeju jak komus przeszkadza to ze raz na kilka tygodni trza dokrecic srobke to przepraszam bardzo :/ pedlaki wellgo sa mega !! kumpel ma authory platformy i piny juz pogubil a ma je kilka trygodni :| moja propozycja to wellgo czerwone bo sa werte swojej ceny!! coprawda badzo malej ale sa wypasione a nawet jak pina zgubisz to mozesz wkrecic zwykla srobke bo maj b. fajny system wkrecania pinow (wkrecane na krzyrzaka od dolu ) i nawet nie trzbea ich dokrecac tak jak to ma miejsce w tych na imbusa
-
- Kontakt:
bierz te kopie authorow, ja mam orginalne authory , kolega te vp i NICZYM sie nie roznia... centralnie identycznie zlobienia nawet tylko nie ma wyfrezowanego napisu AUTHOR ;p
Cena znikoma, luzow nie lapia , sa swietne. Zgubilem tylko kilka pinow przez rok, wiekszosc od jebniec w kamole ;p
Cena znikoma, luzow nie lapia , sa swietne. Zgubilem tylko kilka pinow przez rok, wiekszosc od jebniec w kamole ;p
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
WELLGO ... hmm noge trzymają zajebiscie, naprawde fajna sprawa ... Ale nie kupuj tego :/
Stary, pierwszy dzień, straciłem pina, po 2 tygodniach juz są luzy i nie ma ani jednego odblasku ... odblaski to może gówno potzrebne są, ale jak juz je robia to nie ch to robią porządnie, to obrazuje jak dobrze są one wykonane :/ A odblaksi mimo wszystko czasami się przydają, wątpie żeby ktoś z obecnych jeździł ze swiatełkiem na kierownicy... a często sie zdaza jechac ciemną ulica wieczorkiem... Ale to tam wsio ryba z tymi odblaskami ... LUZY, LUZY i jeszcze raz LUZY no i ten pin w pierwszy dzień :/ . Szczerze polecam cos innego :) Tym bardziej że masz 120 złociszy :D
Stary, pierwszy dzień, straciłem pina, po 2 tygodniach juz są luzy i nie ma ani jednego odblasku ... odblaski to może gówno potzrebne są, ale jak juz je robia to nie ch to robią porządnie, to obrazuje jak dobrze są one wykonane :/ A odblaksi mimo wszystko czasami się przydają, wątpie żeby ktoś z obecnych jeździł ze swiatełkiem na kierownicy... a często sie zdaza jechac ciemną ulica wieczorkiem... Ale to tam wsio ryba z tymi odblaskami ... LUZY, LUZY i jeszcze raz LUZY no i ten pin w pierwszy dzień :/ . Szczerze polecam cos innego :) Tym bardziej że masz 120 złociszy :D
[quote="troyo"]dobra widze ze nie dojdziemy do kompromisu :P a wiec dozbieraj 50 zeta i kup sobie tiogi hussefelt dh z allegro one sa fajne :P[/quote]
husselfelt dh to chyba truvativ a nie tioga...a tak oprocz tego to ja bym polecil bombpedal...wymienne piny,ladnie chodza..
husselfelt dh to chyba truvativ a nie tioga...a tak oprocz tego to ja bym polecil bombpedal...wymienne piny,ladnie chodza..
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
vp te podobne do pancakow ia authorow (na pierwszy rzut oka)
vp sa mega - chociaz na 3 kumpli co je mieli ja nie zgubilem pinow przez 9 miechow a znajomi po tygodniu kilka :| nie wiem co oni robia ja mam spoko sa :)
co jeszcze - te male authory za 300 zl czy cos - one sa zajebiste jezdzilem na nich chwile i sie trzymaja zajebiiiscie :)
co do luzuw to *** z nimi :/ rzeszkadza to w czyms?
gorzej ze ja zachaczylem swoimi w drzewo i sie leciutko pogiely :P ale tylko leciutko :P
w sumie vp sa wypas, nic innego bym nie bral
vp sa mega - chociaz na 3 kumpli co je mieli ja nie zgubilem pinow przez 9 miechow a znajomi po tygodniu kilka :| nie wiem co oni robia ja mam spoko sa :)
co jeszcze - te male authory za 300 zl czy cos - one sa zajebiste jezdzilem na nich chwile i sie trzymaja zajebiiiscie :)
co do luzuw to *** z nimi :/ rzeszkadza to w czyms?
gorzej ze ja zachaczylem swoimi w drzewo i sie leciutko pogiely :P ale tylko leciutko :P
w sumie vp sa wypas, nic innego bym nie bral
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt