wec chodzi mi o sztywne widelce destroyera obydwa kosztuja 130 zl i teraz pytanko ktory jest wytrzymalszy ?? i czy one sie wogule czyms ruznia??
ktos moze zamawial sobie troche zmieniony?? albo cus ??
ogulnie jak miozecie wypowiadac sie na ten temat jakie macie i ile wam juz sluza:)
Ja tez sie przylaczam do tematu jak wysoki jest JUMP?? a wogole mozna sobie zmienic (powiedziec im zeby zrobili :P ) jego geometrie?? A jak co to kupie sztywa od bruisera
kumpel mial destroyera to jakies 2 godziny wytrzymal jazdy na streecie. potem dal im wymiary jak ma wygladac itp i jak mu przyslali to mozna bylo z niego precle robic... polecam dmr
No coż moge powiedzieć u mnie podobnie było jak u kolegi dmitrij-a już bede miał chyba 3 lub 4 na gwarancji i już nawet nie pamiętam. Poprostu są słabe cienki małem chude i jak to chyba kszywy powiedział biedne! jedyne co zachęca to cena i nic po za tym! Nie kupiłbym już więcej takiego shita!
P.S. i te 4 widelce w 2 m-ce! :( Więcej mnie wysyłki kosztowały na gware niż bym kupł od bruisera! POPRAŻKA!
A co do wysokości to jest bardzo niski nie tak jak da bomb czy bruiser! Normalny jak do xc:( jak chcecie fotki jego połamanego/popękanego to piszcie to wyśle pkisiel3@wp.pl
Pozdro