Nowa V10'tka :]
-
- Kontakt:
hyhy ;p
Ja pamietam jak najwiekszym szpanem bylo jak ktos mial wysoko siodelko i byl w stanie do niego siegnac ;p
Im wyzej tym wiekszy kozak bo jest duzy ;d
A tera to nawet dzieciaki widza ze my mamy na sam dol ( ja juz nie bo mi nie dlugo w kolana beda zastrzyki pakowac...) to tez sobie daja ;d
Ja pamietam jak najwiekszym szpanem bylo jak ktos mial wysoko siodelko i byl w stanie do niego siegnac ;p
Im wyzej tym wiekszy kozak bo jest duzy ;d
A tera to nawet dzieciaki widza ze my mamy na sam dol ( ja juz nie bo mi nie dlugo w kolana beda zastrzyki pakowac...) to tez sobie daja ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
dzikitensc... :/ ten zeszloroczny byl fajniejszy, jakis taki ladnijszy po prostu.
anicolaje - sztywniaki calkiem ok, tam akurat wiem jak to wszystko dziala :P a jesli o fulle chodzi to latwiej bedzie to rozkminic jak bedzie zlozony na nich caly rowerek :P
w sumie fajnie... ja za jakies 5 lat sobie drugi rower - fulla skladac bede to ciekawe jakie wtedykonstrukcje bedom :] (na razie nie moge dozbierac na zlozenie porzadnej dualowki i splate amortyzatora kurfa :P)
anicolaje - sztywniaki calkiem ok, tam akurat wiem jak to wszystko dziala :P a jesli o fulle chodzi to latwiej bedzie to rozkminic jak bedzie zlozony na nich caly rowerek :P
w sumie fajnie... ja za jakies 5 lat sobie drugi rower - fulla skladac bede to ciekawe jakie wtedykonstrukcje bedom :] (na razie nie moge dozbierac na zlozenie porzadnej dualowki i splate amortyzatora kurfa :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
wizual.
mi sie tam najbardziej podobaja ramy oranga :D
poprstu miod
a co do wytrzymalosci nowej v10 to watpie ze bedzie gorsza od starej bo po co wydawac gorszy nowy sprzet niz stary
sc to nie shimano :P
poprstu miod
a co do wytrzymalosci nowej v10 to watpie ze bedzie gorsza od starej bo po co wydawac gorszy nowy sprzet niz stary
wizual.
mi sie tam najbardziej podobaja ramy oranga :D
poprstu miod
poprstu miod
czy ja wiem... spojrz na marzoki - z roku na rok wlasciwie coraz gorsze... w dropoffach powietrze... w dj powietrze... po co? nie mozna bylo zostawic normalnej kapieli olejowej bez tego gownianego air assist? bez sensu... kiedys nic sie tak nie lamalo, z1'97 jezdza do dzis, a nowe marzoki jakos szybko koncza swoj zywot... moze to czesciowo skutek tego ze teraz jezdzi sie troche inaczej niz 7 lat temu... ale jakos ewolucja sprzetu nie idzie w dobrym kierunku :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: