w stanie w jakim wychodzi z fabryki ten amor to katastrofa. w jednej goleni ma sprezyne, a druga jest pusta. i wzorem wsystkich makrokeszowych amorkow plastikowe slizgouszczelki. ale jesli posiadasz tokarke mozna z niego calkiem calkiem sprzet zrobic. da rade wycisnac z niego nawet okolo 14cm skoku!
LOL wiesz co....to kup sobie zapałki i zrób zapalniczke na gaz.......<lol>
no i co Ci z tego że zrobisz 14 cm. skoku jeżeli jebnie Ci korona i nie masz zebów?? zastanów się....no chyba że ekstrime Hartkor na bajku robisz.........nie radze...
smiejcie sie....ale nei wiem czy wiecie......rowerki GT na 2005 rok maja zoomy z przodu...nie wiem co się stało....w sumie troche strasznie chu**** zrobili.......bo najpierw modele 2004 (moj ;p ) z RST a teraz 05 i zoomy....myśle że jakby dali do przodu jakieś marzocchi tak jak w konach to duuzo ludzi by na tym jezdziło....bo wydaje mi sie że rowerek zajebisty...oprocz tego amorka i paru innych cześci..;p
olsiko ja ma se kupic zapałki??/ okres podjary zapałkami w porównaniu do ciebie przeeszedłem juz dawno.. chyab ze to nie do mnie.. to zwracam honor a jak do mnie to aktualne..
LOL to nie do Ciebie :D tylko do sck ;p;p;p;p
bo to co napisał mnie zajebiście rozbawiło....:D jak masz tokarke to możesz przerobić nawet na 14 cm. :D:D:D:D:D:D<LOL>
olisko: tak sie sklada ze mialem okazje rozebrac to cos i przeanalizowac co moznaby z tym zrobic. a ze z tokarka i przerabianiem amorkow mialem sporo doczynienia z ksiezyca sobie tego nie wyssalem. najlatwiej powiedziec ze sie nie da i juz prawda? nie da to sie parasola w tylku otworzyc. fakt, ze czasem cos moze wymagac wiele pracy. zobacz sobie kolege dzikusa- czlowiek samowystarczalny jesli chodzi o 90% czesci? i co nie da sie?
sck- kolega dzikus ma tokarke której myśle że Ty nie posiadasz...oczywiscie moge się mylić...ale nie sądze żebys takową miał....wiem co się da na tokarce zrobić.........
da się zrobić duuzo ale trzeba umieć i miec sprzęt i chęci tak jak Dzikus.....a nie koles sie pyta jak przerobić amora.....wogoole pewnie nie wei jak wyglada w środku itd..
moje zdanie jest takie.....Nie przerabiaj tego.....jezeli ma nie wiem 80 mm. skoku to niech ma 80 a nie przerabija do 140 :/