Uwaga KOLUMNA ZYGMUNTA WAW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Policja tylko Ci mandat da i tyle, chociaz czasami sie biora do roboty, chyba dwa dni temu na mojej ulicybyl napad i zamordowali babke, kurde tyle co glin sie zlecialo... wszedzie jacys tajniacy, rejon zablokowany jeszcze chyba tam siedza w srodkow i pracuja... a swoja droga wracajac do tematu to fajnie powiedziec napierdalac sie. ale jak sie napierdalasz to co z bikiem? podleci inny typ i po pieknej maszynce:/
co do napierdalania sie to ja wiem to i owo jak to wyglada ul.solidarnosci kolo monopola stalismy bylo nas chyba ok 6 sciu i jakies przechodzily 2 dresy lumpy ktos tam z nas zaczol sie zaglosno smiac ze krzywo laza no i po chwili jeden z nich sie odwrocil wlozyl sobie w zeby szczeke boxerska i do mnie bo bylem najblizej i probowal walnac mnie w buzie:( jednak szybko odskoczylem i dostalem jakos w bark stalem na rowerze takze gwono moglem sie bronic.POtem typ odszedl i mowie zeby ich najebac jest nas przeciez tylu i damy rade kurwa to oczywiscie padlo stwierdzenie ze w takich syt jestem sam :D wiec prosze mi tu niepierdolic o jakis bijatykach z drecholami bo to zalosne ! nie ma to jak pomoc bikerska nie :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
widze ze jak bede kiedys jechał z rowerem do Warszawy to z siekiera w plecaku :D
albo kupujecie najmocniejsza wiatrówke i zapierdalacie im w łeb,ja mam taką ruską z gwintowaną lufą ale niestety jest długa jak karabinek wiec to nie wchodzi w gre,nie zmienia to faktu ze kiedys policja mnie za strzelanie z niej w miejscu publicznym zwineła na komisariat i miałem sprawe w sądzie,wtedy trzeba było miec jeszcze pozwolenie na wiartówki w gwinowaną lufą :)
albo kupujecie najmocniejsza wiatrówke i zapierdalacie im w łeb,ja mam taką ruską z gwintowaną lufą ale niestety jest długa jak karabinek wiec to nie wchodzi w gre,nie zmienia to faktu ze kiedys policja mnie za strzelanie z niej w miejscu publicznym zwineła na komisariat i miałem sprawe w sądzie,wtedy trzeba było miec jeszcze pozwolenie na wiartówki w gwinowaną lufą :)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
[quote="8!k3r"]no nie stalem :D
pierdole rower zajme sie lepiej praca :D tylko wpierdol mozna dostac i stracic fure co za kraj[/quote]
jak nie umiesz sobie sam poradzic z byle kim to w kazdym kraju moga cie zajebac. najlepiej jest mowic, ze beznadziejna sprawa itd. ale juz zeby samemu cos zrobic to niby po co? eee....
pierdole rower zajme sie lepiej praca :D tylko wpierdol mozna dostac i stracic fure co za kraj[/quote]
jak nie umiesz sobie sam poradzic z byle kim to w kazdym kraju moga cie zajebac. najlepiej jest mowic, ze beznadziejna sprawa itd. ale juz zeby samemu cos zrobic to niby po co? eee....
thugrider@wp.pl
Ja kiedyś stałem z kolegami na rowerach tam gdzie sie sptykamy na miescie od kilku lat i tu nagle 2 frajerów (czyt. dresów). Jeden miał nóż, a drugi pałke. Jeden z nas akurat doejżdżał i z ukrycia sie przyglądał. Zobaczył kose i bejsbola i zadzwonił na psy, żeby tajniacy przyjechali. Przyjechali tajni! Szybka akcja! Ten z nożem ze łzami w oczach wsiadał do poldka, a drugi uciekł. ale najlepsze miało dopiero sie zacząć. Ten co uciekł za pół godziny przylazł SAM! Udawał zwykłego przechodnia...Krzyknąłem: To ten cwel! I wszyscy na bajkach i nawet biegiem pozapierdalali za nim. Złapaliśmy kolesia jakieś 100m dalej. Jeden dał mu w pysk, a inni dwaj trzymali i zaraz do parleru gryźć trawe :-p. Akurat przejeżdżał patrol i go zawinęli i nas pochwalili za zorganizowanie i dynamike!!!
Tak trzeba. I do dzisiaj nikt sie nie pruje!
To jest super opcja!
Chcesz wyłapać drechów??
Masz tu sposób!
Stawiasz wieczorkiem w centrum qmpla na rowerze i on pisze SMSa. Stawiasz tajniaków w cywilu za każdym rogiem i czekasz. Zaraz masz kilka pieczeni na jednym ogniu, a jedną to na 100%! I to jest przestroga, bo koleś myśli że to był przypadek, że akurat sie pies trafił i nie wie na kim sie tu odegrać!!!
Tak trzeba. I do dzisiaj nikt sie nie pruje!
To jest super opcja!
Chcesz wyłapać drechów??
Masz tu sposób!
Stawiasz wieczorkiem w centrum qmpla na rowerze i on pisze SMSa. Stawiasz tajniaków w cywilu za każdym rogiem i czekasz. Zaraz masz kilka pieczeni na jednym ogniu, a jedną to na 100%! I to jest przestroga, bo koleś myśli że to był przypadek, że akurat sie pies trafił i nie wie na kim sie tu odegrać!!!
GG: 3435208 |||
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
http://www.pinkbike.com/photo/1003501/
urzekla mnie twoja historia... chciali Cie pod kolumna z roweru skroic, wow !! ale miales przezycie... mnie chcieli na agrykoli, przy muzeum narodowym, a nie jezdze na rowerze za 6 tysiecy... tylko troszke wiecej !! i co kurde nie placze ze straszne miejsce i uwarzac. trzeba uwazac a kazdy to wie , kurna, zero rewelacji.
www.hcfr.pl !!
ze uwazac to duzo ludzi wlasnie nie wie dlatego ginie tak duzo rowerow wiekszosc kradziezy poczytaj forum wynika z glupoty ja napisalem cos innego i nie placze a ukrasc rower mi chcieli nie 1 raz
ostrzeglem tylko zeby ziomki uwazaly jak beda bulwarowac
ostrzeglem tylko zeby ziomki uwazaly jak beda bulwarowac
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
-
- Kontakt: