Ziększyć rozstaw goleni
-
- Kontakt:
Ziększyć rozstaw goleni
Mam amortyzator RST 461DH.
Ci którzy zetknęli się z tym sprzętem wiedzą, że ma on mały rozstaw goleni i opona jaka tam wejdzie to 2.35, kenda, raczej nic szerszego nie wcisne.
Może ktoś może mi polecić jakieś półki na rury 1calowe, oraz szerszy boster od jakiegoś innego modelu.
Ci którzy zetknęli się z tym sprzętem wiedzą, że ma on mały rozstaw goleni i opona jaka tam wejdzie to 2.35, kenda, raczej nic szerszego nie wcisne.
Może ktoś może mi polecić jakieś półki na rury 1calowe, oraz szerszy boster od jakiegoś innego modelu.
-
- Kontakt:
To serio jest następny problem, zadałeś ciekawe pytanie. Ale tak sobie myśle, że kupię dłuższą ośke z dłuższym gwintem i nagwintuje ją jesze bardziej.
Wtedy nakrętki przykręce po obydu stronach piasty tak żeby sie stykały i dopiero wsadze to w chaki od amora, no i od wewnętrznej strony oczywiście przykręce koło nakrętkami.
Nie wiem czy to dobry pomysł, ale narazie to spekulacje.
Jak ktoś ma jakiś pomysł również odnośnie tego to piszcie.
Wtedy nakrętki przykręce po obydu stronach piasty tak żeby sie stykały i dopiero wsadze to w chaki od amora, no i od wewnętrznej strony oczywiście przykręce koło nakrętkami.
Nie wiem czy to dobry pomysł, ale narazie to spekulacje.
Jak ktoś ma jakiś pomysł również odnośnie tego to piszcie.
-
- Kontakt: