wrocław
no ja bedę dzisiaj jezdzil z mateuszem szopenem kolega moim serdecznym od wielu lat najlepszym zawsze pomocnym dobrym i zyczliwym jedynym slusznym konstruktorem maszyn elektronicznych niezawsze dzialajacych na podzespolach scalonych ukladach szalenie zlozonych pomyslowo skonstruowanych jezdzil dzis z nim bede...tak
rz | sutken-squad_represent
www.sutkensquad.xt.pl
www.sutkensquad.xt.pl
-
- Kontakt:
no jasne ze ustawka:D wie ktos gdzie dostane szprychy 233 i 235 mm? bo musze tylni wymienic bo nigdzie we wrocku nie ma takich... a potrzebuje:D juz mam centre z tylu ale na szczescie mam tarcze wiec mi to rybka:D dzieki szczurek,DM i x-fly za jazde:D fajno bylo:D zaproponuj ktos o ktorej i gdzie jutro zbiorka, ja sie moge dostosowac:D
ustawiamy sie na 13, na grunwaldzie pod manhatanem, niech zjezdzają sie wszyscy a pozniej tak czy siak grupy sie potworza, jedni pojada w lewo reszta w prawo, ja, dm, szczur, budka pewnie i jeszcze jedna nowa osoba uderzamy na kili z poczatku
tak wiec do jutrzenki
tak wiec do jutrzenki
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
budka napisz meila do rowerowy.com ja wszystko tam kupuje zajebisty sklep i tani i duzy wybór i na drugi dzien juz masz wiec mysle ze oni ci pomoga
we wrocku ze szprychami bieda dt 2.0 czarne szukalem tez nigdzie nie bylo
we wrocku ze szprychami bieda dt 2.0 czarne szukalem tez nigdzie nie bylo
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54247
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: