Moj furaż + pytanie
Dobra, juz mi to udowodniles, jerstem ci za towdzieczny.
Naprawde jestes chyba najbardziej wybitnym tworem emocjonalnym natury, skoro tworzysz tak kilometrowe skojarzenia, rower:intelekt... Dobra, nie chce mi sie juz z Toba dyskutowac, na temat zwiazkumiedzy tymi dwiema kwestiami. Otrzyj piane, wyczysc monitor, wez rowerek i idz pojezdzic. Nerq
Naprawde jestes chyba najbardziej wybitnym tworem emocjonalnym natury, skoro tworzysz tak kilometrowe skojarzenia, rower:intelekt... Dobra, nie chce mi sie juz z Toba dyskutowac, na temat zwiazkumiedzy tymi dwiema kwestiami. Otrzyj piane, wyczysc monitor, wez rowerek i idz pojezdzic. Nerq
--Street--
http://www.destroyer.pl/Galeria/rowery/29.jpg - my ride
http://www.destroyer.pl/Galeria/rowery/29.jpg - my ride
-
- Kontakt:
[b]Nimitz[/b] t jestes ku*** bez kitu tepy... ci sie twój rower podba to po chu** sie pytasz czy anm sie podoba.. albo teraz drugoe potwierdzenie twojego tepactwa: "ocencie mój rower". a nastepnym razem ze cie nie obchodzi jak on wyglada(czy cos w tym stylu)... no to czego tu qrva oczekujesz??
mi tesh sei twój rower nie podoba.. jest brzydki i ochujały
mi tesh sei twój rower nie podoba.. jest brzydki i ochujały
http://www.jokejoke.prv.pl/
ja ci jednak wytlumacze .
pokazujesz rower pytasz o opinie. taki sam rower widuje sie to srednio raz na tydzien jak ktos sie nim chwali. jak pytasz o osad to racz laskawie przyjac krytyke, nie pyltaj sie i nie nazywaj mnie.... stary no sory ale to jest oznaka tylko twojej glupoty..... rozumiesz? pokazujesz cos to sie licz z tym ze komus sie moze nie spodobac.......i nie zjezdzaj mi tu tekstami..... bo pytasz o mostek mowia ci zrob tak i tak (z siodlem ) to ci bedzie lepiej... ale nie ty twardo, odpowiadasz ze my jestesmy glupi i wiesz lepiej
pomijam fakt ze w opcji szukaj masz 100002 tematy o mostkach taki vs taki jaki za ile.... zeby sie o to spytac nie musiales sie narazac na zostanie kompletnym bęcwałem
nie mam rowerka. nie pojde jezdzic
pokazujesz rower pytasz o opinie. taki sam rower widuje sie to srednio raz na tydzien jak ktos sie nim chwali. jak pytasz o osad to racz laskawie przyjac krytyke, nie pyltaj sie i nie nazywaj mnie.... stary no sory ale to jest oznaka tylko twojej glupoty..... rozumiesz? pokazujesz cos to sie licz z tym ze komus sie moze nie spodobac.......i nie zjezdzaj mi tu tekstami..... bo pytasz o mostek mowia ci zrob tak i tak (z siodlem ) to ci bedzie lepiej... ale nie ty twardo, odpowiadasz ze my jestesmy glupi i wiesz lepiej
pomijam fakt ze w opcji szukaj masz 100002 tematy o mostkach taki vs taki jaki za ile.... zeby sie o to spytac nie musiales sie narazac na zostanie kompletnym bęcwałem
nie mam rowerka. nie pojde jezdzic
-
- Kontakt:
kurw........ pierwszy raz musze przyznac Xprot'owi racje chciałes oceny ta ja masz wiec nie oczekuj ze Ci benda wszyscy słodzić uwazam ze jesli sie Xprot'owi sie nie podoba to mam prawo mu sie nie podobac i moze ci nawet napisac ze jest ***.. do niczego lipny ze nawet gowno jest ladniejsze ma do tego prawo w koncu rozne sa gusta a ze ten rower to zadna rewelajca to juz twoj problem zrob tak zeby byl ladniejszy a zapomniał bym NIE LICZY SIE JAKI SIE MA ROWER ALE TO CO SIE NA NIM POTRAFI ZROBIC bo mozesz miec oranga i jezdzic na nim jak cip...... a mozesz miec reksia i wymiatac na nim !!!!!!!!!!! koniec temtu
[Piotrek_MIZI_mizera] Andrychów
-
-
- Kontakt: