DROPY!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
DROPY!!!!!!!!!
Czesc wszystkiem... Macie moze gdzies w waszej okolicy (tam gdzie mieszkacie) jakies zajebiście duże dropy ( od 5m <... ) ?????
Jak możecie to opiszcie jak to wygląda, jakieś foty itd...
Dzięki
Jak możecie to opiszcie jak to wygląda, jakieś foty itd...
Dzięki
Kocie szambo!!!
-
- Kontakt:
czemu do oglądania??? :)))
fotek dropów w krakowie na stronce nie mam, ale dajcie meila to wam prześłe na meila...
to moj e-meil: szczekirzeznik@poczta.onet.pl
przeslijcie jakies fajne foty jeśli łaska!
Z góry dzięki!!!
fotek dropów w krakowie na stronce nie mam, ale dajcie meila to wam prześłe na meila...
to moj e-meil: szczekirzeznik@poczta.onet.pl
przeslijcie jakies fajne foty jeśli łaska!
Z góry dzięki!!!
Kocie szambo!!!
-
- Kontakt:
U nas na Telegrafie się buduje, tzn. jest w budowie, bo skończymy go latem dopiero z powodu braku materiału ;(, ale myslę, że tak z 7 metrów to będzie miał. Nie wiem do końca jak to będzie wyglądało, ale uskok bedzie sie zaczynał na końcu chyba north shora albo jakiejś kładki, a ladowanko na drewnianym negatywie dość pokaźnych rozmiarów. Mówię to co widziałem i słyszałem, ale zapowaida sie na zajebisty drop ;D..ale jak nie chodzi wam tylko o wielki dropy to mamy w lesie (też na Telexie) nawet ładny kawałem north shorów, kilka kładek, garaż, taki jaki dirt (ale handery one i no sie sadzi, sam coś o tym wiem) i ogólnie troche trasek jest...A co do 20-30 metrowych jumpów to tez są, tyle,że jak O_o powiedział do pooglądania, bo to jest nieczynny kamieniołom, ale nawet tam jest życie więc zjazdy i uskoki są ;D
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
mieszkam zaraz pod krk i przechadzając się po lesie znalazłem road gapa wys. ok.7-8m dł. ok.3-3.5m.....od zajebania roboty, żeby zaadaptować (chodzi szczególnie o to, że lądowanie trzebaby było wyrównać) no i duże prawdopodobieństwo, że jebniesz w drzewo :-) prędkośc raczej nie małe, bo podejrzewam, że 80 to min. :-) znalazłem tylko jedną linię którędy można bezpiecznie zjechać nie skręcając :-)
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
-
- Kontakt:
U nas jest sporo konkretnych skal, duza ma 7-8m PIONOWO w dol
Najwieksza z 12 ale zaraz za ladowaniem jest barierka, i raczej nie zamierzamy jej wycinac ;/
Naturalnych takich jest bardzo malo. Bardzo trudno znalesc idealnego dropa z czystym zeskokiem , miejscem na najazd, ladnym wyprofilowanym zeskokiem bez drzew ;]
Najwieksza z 12 ale zaraz za ladowaniem jest barierka, i raczej nie zamierzamy jej wycinac ;/
Naturalnych takich jest bardzo malo. Bardzo trudno znalesc idealnego dropa z czystym zeskokiem , miejscem na najazd, ladnym wyprofilowanym zeskokiem bez drzew ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com