super:) ja stane na glowie zeby sie baba z laserem nie zblizala to moze nie bede mial przerw:D dzis sam z brodka(drag i delta) zjechalismy galeria, nie no wkret, musialem hamowac bo golf 5 sie wjebal wiec sie zdenerwowalem i puscilem heble i go wyprzedilem:) kolesie w srodku szczeny mieli na podlodze:D
myslalem o double tracku ale kasa.... nie nie kierowalem sie twoim sprzetem cszyvy bo tak wyszlo przez przypadke nie mialem jak decydowac o kolorze sterow,ramy,amora i pedalow wiec reszta juz poszla pod kolor:D
a już myślałem ze sie nie zjawi ktos komu sie nie bedzie podobał twój baj btw zajebisty sprzecik-gratulacje-że bedzie pierdolił ze ******* etc. czyli zazdrośnik i zawistny ale cóż już niestety tacy ludzie sa...
zajebisty sprzet zajebistata sprawa kto by Cie mial zjechac za taka wypasna fure super rozunmiem o takich rowerach mozna zakladac topiki a nie o jakies lipnych deystroyerach a pozneij sie jeszcze dziwci ze sie komus nie podoba respect 4 you mielgo ujedzania wypasionej furki
wyjebczy bike, ale ja też sie pochwale:
rama: specialized hard rock sport 13"
obręcze:alex rims dm 20
widelec: rst gila ( juz niedługo)
kiera:tioga dual
napinacz:PM socho
korby: alivio
przerzutka:sora
co poradze na to, ze mój bike jest równiez wyjebczy i mi sie zajebiście podobazdjęcia wrzuce jutro
[quote="hofmen"]hehe, no to mamy juz 2 banshee we wroclawiu:) ahahah, tylko Twoja widze od Szweda jest, przeszla przez rece Kielbasy:) i z tego co pamietam ma niezlego wgniota :d[/quote]
Kurwaa, czy juz caly wrocek wie o mnie?? A moze to jednak 3. Nie wazne, wszystko jest nie wazne- a bike jest wypasny, sam wiesz:D
z tego co slyszlame roznymi kanalami to hefek tez ma banshee wiec chyba mu o swoja chodzilo? nie wiem:) no tylko nie mam tego haka do przerzutki:/ sa na niego sruby ale haka nie posiadam:/
NOo niewiem czy on taki kolorystycznie jest piekny:/ naklejki fest psują cały efkt!! jakby miał oba koła czarne albo srebrne i ZERO naklejek byłby kozacki:P a tak wiem ze napis morphine nie zdaża sie czesto ale jednak wole bez naklejek!! kto ma wiedziec to i tak wie co to jest:P;]