...TRAGEDIA ;(
-
- Kontakt:
...TRAGEDIA ;(
otóż wczoraj do lasu z piłami wpadli leśnicy:( niedosc ze zabrali wszystkie drzewa ktore scielismy poto by wybudowac nowe ns'y tojeszcze nam dwa stareukradli tzn. pocieli i zabrali :(..jestesmy rozczarowanie postawa słuzb lesnyh :(...ale hopek nie ruszyli :)...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=378444
co tu dużo mówić, wacek im w dupy, ale gdyby przy nas (tzn. gdyby było z nami takich 2 gości;D)sie dziadki na nasze north shory zabierały, albo za garażyk, to bardzo, ale to dardzo szybko by spierd*lalai tam gdzie wiadomo co rośnie, a wcześniej zapewne by jeszcze oberwali, pewnie nie odemnie, ale kilku chętnych by się znalazło, gdyby sprawa nie została rozwiązana w normalny sposób...tylko ciekawe, czy by wrócili :/...
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[b]maniek1990[/b] po ch** scinacie drzewa? nie lepiej poczekac az zrobia przecinke albo przejdzie wichura? trza sie bylo dogadac z lesniczym, ze zbieracie tylko to co na ziemi i robicie na legalu..
nam rozkopali bande zjezdzie i probili dziury na trasce (nie wiem kto) - naprawimy.. jak rozkopia znowu - naprawimy, w koncu im sie znudzi..
nam rozkopali bande zjezdzie i probili dziury na trasce (nie wiem kto) - naprawimy.. jak rozkopia znowu - naprawimy, w koncu im sie znudzi..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
ja mam 20 i szanuje przyrode, ktora daje mi przyjemnosc - wole jezdzic po lesie niz po asfalcie czy betonie - dlatego nie scinam zywych drzew (czasem tylko usuwam juz uschle stojace mi na drodze)
prawo jest sprawa drugorzedna, a szacunek do matki natury JEST istotny.. freeride? badz wolny, ale pozwol innym istotom tez byc wolnym - rosliny tez zyja!
prawo jest sprawa drugorzedna, a szacunek do matki natury JEST istotny.. freeride? badz wolny, ale pozwol innym istotom tez byc wolnym - rosliny tez zyja!
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie mozna sie dogadac z jakas Dyrekcja czy innym Zarzadem lasow? Pogadajcie z gosciami, jaki jest plan, poproscie o pare drzew z wyrebow, ktore za zawsze i wszedzie prowadzone i jak bedziecie dobrymi mediatorami, to wsyztsko pojdzie gladko. Pogadam z ojcem mojej kolezanki, ktory jest lesnikiem i prawnikiem zarazem i dowiem sie, czy to jest w ogole mozliwe.
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
Jak czytam takie posty to mi wlosy deba staja.... Kolesie scinaja drzewa w lesie i maja pretensje do lesniczego ze im zabrali??? Przeciez to jest totalna glupota. I potem sie dziwic ze ludzie wyganiaja bikerow z parkow, niszcza im ns i hopy... Ludzie. Szanujcie innych, probujcie sie jakos dogadywac a napewno bedzie z tego jakis pozytek. Lesniczy tez czlokwiek mozna napewno sie z nim dogadac. Po cholere niszczyc przyrode? Malo materialow mozna znalesc na ulicy, zapleczach sklepow, budowach i nawet smietnikach? Nie... Lepiej sciac drzewo...
A tacy kozacy jak dhcyc (gratuluje nicka), zbuntowani pietnastolatkowie to juz mnie wogole smiesza. Koles... Chudzino nieletnia. Tosz ty dostaniesz jednego strzala i juz sie nie podniesiesz.... Mafia z piaskownicy....
A tacy kozacy jak dhcyc (gratuluje nicka), zbuntowani pietnastolatkowie to juz mnie wogole smiesza. Koles... Chudzino nieletnia. Tosz ty dostaniesz jednego strzala i juz sie nie podniesiesz.... Mafia z piaskownicy....
Pozdrawiam
M
M
Nie mam słów na waszą głupote. Ścinać drzewa, kopać wielkie doły i to wszystko na złość służbie leśnej która nie dość że sie troszczy o to żebyśmy mieli czym oddychać to jeszcze ma tylko troche mniejsze prawa niż strażmiejska. Już widze za 2 miesiące topic "TRAGEDIA wsadzili mnie.."
Żal mi takich ludzi jak ty.
A co dogadania się z władzami lasu to możecie sobie teraz conajwyżej z zającem pogadać bo spierdoliliście sprawe na całej linii.
Żal mi takich ludzi jak ty.
A co dogadania się z władzami lasu to możecie sobie teraz conajwyżej z zającem pogadać bo spierdoliliście sprawe na całej linii.