jaki amor do 4x
do 4x jak narzie najpopularniejszy jest chyba black - dużo ludzi na tym jeździ - pracują okej, są relatywnie tanie i wogule, jeżdżą też na foxforx - super praca, bardzo lekkie, mnóstwo regulacji, i bardzo drogie (na allegro był kiedyś za 2400 :| ), zaraz mnie dzieci zbesztają ale ja swoje wiem i napisze że jak kogoś stać to dobry też jest shiver sc - ktoś napisze że jest mało sztywny bla bla bla, sprawdźcie sobie jak mało jest sztywny(mój brat ma 2004), jak dla mnie jest wystarczająco sztywny i do 4x jest naprawde super, a na allegro mnożna go dostać już nawet za 1600 nówka sztuka... ogólnie wybierajac widelec do ścigania nie należ kierowac sie checią jak największego skoku - 100 mm w zupełności wystarcza - prokop jeździ na Blacku 80mm, Maciek Kucbora jeździ na widelcu magury, co kto lubi.... kup na co cie stać i co Ci najbardziej pasuje, najważniejsze żebyś jeździł i sie tym cieszył :P
pozdrawiam
pozdrawiam
http://www.chr.Rybnik.pl