Czesc,jak w temacie amor musi byc mocny uzywac go bede do lekkiego fr wiec waga nie jest az tak istotna, na sztywna os odpada bo nie styknie mi juz na piaste, chyba ze macie propozycje zeby amor byl tanszy tak zeby jeszcze zostalo na piaste:)
thx za sensowne odpowiedzi i pozdro
jakiegoś juniora na allegro lub ze stanów i oczywiście musi być na sztywna !! praktycznie każdy amor na zwykłą oś chwyci luzy od dobrej tarczówki, a zresztą jaki to ma sens kupowanie tak drogiego amora na zwykłą ośke ??już lepiej uzbierać te 3 stówy na piaste dabomba
A ja uwazam ze te piasty sa ok, bo mam taka i jestem z niej zadowolony. Poza tym kosztuja 250 a nie 300.
Chcesz jedno czy dwupolke? Moze tak drop ofa triple na 2005? Nowencja na allegro 1200, do tego piasta i zaplecenie kola i akurat 1500 :]
dwupolka w dragu jest ok - nawet Twoj drag jezdzil z boxxerem :) i sprawowal sie sympatycznie. sztywna os jak na moj gust to podstawa. a drop off triple qr20 to jest moim zdaniem naprawde bardzo dobra propozycja ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
junir T jest spox + sztywna os mamy u nas draga z juniorem 2004 i wyglada klimacik koles posowa na piascie mavica ale ja propnuje polska produkcje tania NS :)jak chcesz o piascie nie bede duzo mowil ale junir t w dragu do fr calkiem klimat i fanie chodzi:)
jak nie masz kasy to za 1150 wyrwiesz drop offa zdietego z kony2005 na oczywiscie na os wiec na piaste ci spokojnie starczy on nawet daje rade a jesli chodzi o piaste to sie nwet nie zastanawiaj tylko zmieniaj bedziesz sie wkurzal ze ci rozwali os i tarcze bedzie giął pozdrawiam maly