czy to prawda?

jollka
Kontakt:

czy to prawda?

Post autor: jollka »

Czy to prawda, że pan Kibiń robi ligę południa czy to tylko koszmarne pogłoski?? Wiecie coś na ten temat??
Nie wierzę, by tak bezczelnie zerżnął nazwę z naszej ligi...
jasiek
Kontakt:

Post autor: jasiek »

what??
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

what??
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

chodzi o to ze zerznal z superligi polnocy? oj, to nieladnie z jego strony!
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
jollka
Kontakt:

Na razie są to wieści z poczty pantoflowej.
KURA fr
Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
Kontakt:

Post autor: KURA fr »

niewazne czy zerznął nazwe. niech tylko to zorganizuje :)
dla mnie bomba :)
eman
Kontakt:

Post autor: eman »

joł joł! Czy ty jollko to jesteś tą naszą Jolą , że tak powiem Pawłową?
A własnie ważne , że zerżnął ( jeśli to fakt , oczywiście ). Można samemu mózgownice wysilić , nieprawdaż?
Potem będzie powtórka z historii. Nie urażając kolegów z Bydzi, bo to zajebiste chłopaki, przypomne , że to w TORUNIU , a nie u nich były pierwsze zawody 4X w Polsce! A w relacjach bydgoskiej telewizji trąbią , że to Bydgoszcz zrobiła pierwsze.
Nie to , że mnie to boli , ale troszkę pracy włożyliśmy w tą zabawę.A był to odległy rok , bodajże 1999.
http://www.wujekeman.republika.pl
jadwinia
Kontakt:

Re: czy to prawda?

Post autor: jadwinia »

Ja powiem tak - i to jest kolejny ohydny dowód na to, że na naszej ekstremalnej scenie nigdy nie będzie normalnie. Północ przeciwko południu, klub przeciwko klubowi, Kowalski przeciw Nowakowi, Toruń przeciw Bydgoszczy... Z tego co widzę, informacja jest niepotwierdzona , ale lada moment p. Kibiń zostanie ukamieniowany za coś, czego być może nawet nie zrobił... a nawet jeśli... "Kradzież nazwy"... bożesztymój, toż to szok! ;-) A tak na serio - nie ma innych poważniejszych problemów?
Gil
Kontakt:

Post autor: Gil »

i co z tego ze zerznoł ,wazne ze cos się rozkręca a tu nie ,zamiast się cieszyc to się dopierdlacie o jakies bzdety
Bierut
Kontakt:

Post autor: Bierut »

no i właśnie dobrze że nazwa podobna.
Będzie można zrobić później finał tak jak w stanach w koszykówce.
U nas będzie konferencja północna i połódniowa..
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

hmm jak ja uslyszalem pierwszy raz ta nazwe (liga poludnia) to nawet mi sie spodobalo, bo byly by jakby 2 ligi, i to jest nawet fajne, nie ma balaganu ze np downhill nokia, 4x zywiec cup i puchar polski jeszcze kogos tylko liga i koniec :) chociaz jesli kogos to boli to niech porozmawia z panem kibiniem ;)
jollka
Kontakt:

Eman , to ja.

Zdaje się, że niektórzy tu nie dorośli do pojęć "przyzwoitość" czy "oryginalność".

My się cieszymy, że coś się rozkręca, byle nie kosztem naszej nazwy. I nie nazywamy tego kradzieżą, bo to nie patent, drogi jadwiniu. Wymyślcie coś swojego, włóżcie w to kilka miesięcy pracy, a potem komentujcie.
Poza tym my tylko pytamy czy to prawda.
[]_ ([]) []_
Kontakt:

Post autor: []_ ([]) []_ »

nie kumam ocb... <lol>

ba ja jestem chłopak z wioski :O
http://www.jokejoke.prv.pl/
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

nie mam pytań burza sie o to ze ktoś zerzżnał nazwe( mnie sie to podoba i myśle podobnie jak nikom)jest to jeszcze nie potwierdzone to chyba fajne liga północna południowa i srodkowa :ASD
no coment
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

byłoby gites bycmistrzem miedzyligowym ^_^ takim prosem nad prosami, tylko by sie potem kłócili czy morze on byc takim prosem skoro on Lige Zerżnietej Nazwy wygrał, albo też Lige Nienazwaną Z powodu Animozji trudne to pytanie bedzie ;;D
Pozdrower dal Ligi co nigdy cie nie zdradzi
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
eman
Kontakt:

Jadwiniu! czy powiedziałem , że jesteśmy przeciw bydgoszczy??? nie , więc nie imputuj mi czegoś co nie miało miejsca.tak sie składa , że torun z bydgoszczą mają wspólnie duży wkład w rozwój tego wszystkiego , czym teraz jaraja się goscie , którzy jak zaczynaliśmy, kończyli przedszkola. jasne , dobrze ze południe rozkręca imprezy. ale czy to nie może być np. "arena południa " puchar południa " czy tym podobne ?a zresztą to nie potwierdzona wiadomośc wiec na razie proponuje zakończyc dyskusje.
Musko
Kontakt:

Post autor: Musko »

Ja pierdziele kto to wymyslil wogole? Nie bylo takiego pomyslu w ekipie Pawla K. i on sam nie wie o co chodzi :-)

Kupa plotkar sie zebrala, dobrze, ze niektorzy jeszcze maja zdrowe podejscie do takich "wiadomosci" i nie wieszaja przed wydaniem wyroku.
eman
Kontakt:

i koniec! nie było tematu!
jollka
Kontakt:

Matko jedyna, przeciez nie będziemy mowić jak baby pod sklepem, że wiemy to od Iksińskiej.
Jak zwykle na tym forum, nie można spokojnie o nic zapytać, bo teoretycy-mądrale każdego zj...ą.
Pewnie nawet na pytanie, co lepsze pączki czy drożdżówki rozpętalaby się wojna, szkoda gadać.
ODPOWIEDZ