czy to prawda?
czy to prawda?
Czy to prawda, że pan Kibiń robi ligę południa czy to tylko koszmarne pogłoski?? Wiecie coś na ten temat??
Nie wierzę, by tak bezczelnie zerżnął nazwę z naszej ligi...
Nie wierzę, by tak bezczelnie zerżnął nazwę z naszej ligi...
joł joł! Czy ty jollko to jesteś tą naszą Jolą , że tak powiem Pawłową?
A własnie ważne , że zerżnął ( jeśli to fakt , oczywiście ). Można samemu mózgownice wysilić , nieprawdaż?
Potem będzie powtórka z historii. Nie urażając kolegów z Bydzi, bo to zajebiste chłopaki, przypomne , że to w TORUNIU , a nie u nich były pierwsze zawody 4X w Polsce! A w relacjach bydgoskiej telewizji trąbią , że to Bydgoszcz zrobiła pierwsze.
Nie to , że mnie to boli , ale troszkę pracy włożyliśmy w tą zabawę.A był to odległy rok , bodajże 1999.
A własnie ważne , że zerżnął ( jeśli to fakt , oczywiście ). Można samemu mózgownice wysilić , nieprawdaż?
Potem będzie powtórka z historii. Nie urażając kolegów z Bydzi, bo to zajebiste chłopaki, przypomne , że to w TORUNIU , a nie u nich były pierwsze zawody 4X w Polsce! A w relacjach bydgoskiej telewizji trąbią , że to Bydgoszcz zrobiła pierwsze.
Nie to , że mnie to boli , ale troszkę pracy włożyliśmy w tą zabawę.A był to odległy rok , bodajże 1999.
http://www.wujekeman.republika.pl
Re: czy to prawda?
Ja powiem tak - i to jest kolejny ohydny dowód na to, że na naszej ekstremalnej scenie nigdy nie będzie normalnie. Północ przeciwko południu, klub przeciwko klubowi, Kowalski przeciw Nowakowi, Toruń przeciw Bydgoszczy... Z tego co widzę, informacja jest niepotwierdzona , ale lada moment p. Kibiń zostanie ukamieniowany za coś, czego być może nawet nie zrobił... a nawet jeśli... "Kradzież nazwy"... bożesztymój, toż to szok! ;-) A tak na serio - nie ma innych poważniejszych problemów?
hmm jak ja uslyszalem pierwszy raz ta nazwe (liga poludnia) to nawet mi sie spodobalo, bo byly by jakby 2 ligi, i to jest nawet fajne, nie ma balaganu ze np downhill nokia, 4x zywiec cup i puchar polski jeszcze kogos tylko liga i koniec :) chociaz jesli kogos to boli to niech porozmawia z panem kibiniem ;)
Eman , to ja.
Zdaje się, że niektórzy tu nie dorośli do pojęć "przyzwoitość" czy "oryginalność".
My się cieszymy, że coś się rozkręca, byle nie kosztem naszej nazwy. I nie nazywamy tego kradzieżą, bo to nie patent, drogi jadwiniu. Wymyślcie coś swojego, włóżcie w to kilka miesięcy pracy, a potem komentujcie.
Poza tym my tylko pytamy czy to prawda.
Zdaje się, że niektórzy tu nie dorośli do pojęć "przyzwoitość" czy "oryginalność".
My się cieszymy, że coś się rozkręca, byle nie kosztem naszej nazwy. I nie nazywamy tego kradzieżą, bo to nie patent, drogi jadwiniu. Wymyślcie coś swojego, włóżcie w to kilka miesięcy pracy, a potem komentujcie.
Poza tym my tylko pytamy czy to prawda.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
byłoby gites bycmistrzem miedzyligowym ^_^ takim prosem nad prosami, tylko by sie potem kłócili czy morze on byc takim prosem skoro on Lige Zerżnietej Nazwy wygrał, albo też Lige Nienazwaną Z powodu Animozji trudne to pytanie bedzie ;;D
Pozdrower dal Ligi co nigdy cie nie zdradzi
Pozdrower dal Ligi co nigdy cie nie zdradzi
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
Jadwiniu! czy powiedziałem , że jesteśmy przeciw bydgoszczy??? nie , więc nie imputuj mi czegoś co nie miało miejsca.tak sie składa , że torun z bydgoszczą mają wspólnie duży wkład w rozwój tego wszystkiego , czym teraz jaraja się goscie , którzy jak zaczynaliśmy, kończyli przedszkola. jasne , dobrze ze południe rozkręca imprezy. ale czy to nie może być np. "arena południa " puchar południa " czy tym podobne ?a zresztą to nie potwierdzona wiadomośc wiec na razie proponuje zakończyc dyskusje.
http://www.wujekeman.republika.pl