† Śmierć bikera w Szczecinie :/

podnietek
Kontakt:

Post autor: podnietek »

[']['][']

reszta zostala juz powiedziana:/
freeride21

Post autor: freeride21 »

['][']['][']['][']['][']
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

['][']['][']['][']['][']

kask to podstawa....
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
Wojciechu
Kontakt:

Post autor: Wojciechu »

to przykre...

moze wlasnie dlatego wole gdy ktos nazwie mnie lama... wole zyc i cieszyc sie tym sportem do starych lat a nie tylko tu i teraz... jest wiele zajebistych rzeczy w zyciu poza rowerem i trzeba o tym pamietac
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
Jay
Kontakt:

Post autor: Jay »

['] kolejna swieczka zapalona... oby wiecej takich nie bylo [']
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=241042
DEATH
Kontakt:

Post autor: DEATH »

i pewnie teraz w najblizsza niedziele do szczecina pan Marcin Wrona from tvn, robiąc wam mega afere, w około będzie w ch.uj dresów i starych ciotek. Przejeżdzajac przez miasto bedziecie obrzucani cegłówkami...................itp :P

tepa szkoda, ale to pewnie jakis łeb na mase musiał być. kto bez doświadczenia wbija sie no chopy z dziurami??pozatym wylądował na plecach, wiec kask by Mu wiele niedał............

['] ['] [']
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

[']['][']['][']['] Restekpa (respect) dla niego
The Power Is On Your Side !!!
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

[quote="DEATH"]tepa szkoda, ale to pewnie jakis łeb na mase musiał być. kto bez doświadczenia wbija sie no chopy z dziurami??pozatym wylądował na plecach, wiec kask by Mu wiele niedał............
[/quote]

Jest napisane, ze polecial na plecy i przypieprzyl glowa w ziemie, wiec kask (nawet zwykly orzech) prawdopodobnie moglby mu uratowac zycie.

Rowniez spodziewam sie, ze program w TVN bedzie mial wydzwiek delikatnie mowiac negatywny. Dziennikarskie hieny zwesza pewnie sensacje i zrobia z tego wielkie halo.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

no kurde gościu przesadził z umiejętnościami nie ma co brac się za dużego byka jeśli go nie pokonamy kurde szkoda gościa i mam nadzieje że żadnej nagonki nie będzie bo przecież ile ludzi ginie pod kołami samochodów i nikt ich nie prześladuje no ale stało się [*] [*]
Sedrik
Kontakt:

Post autor: Sedrik »

"Dziennikarskie hieny zwesza pewnie sensacje i zrobia z tego wielkie halo."

Ludzie...wam sie wydaje ze my jestesmy politykami, ze prasa i media sa żądne zawieszenia na nas psów. Wydaje wam sie ze zaraz przyjada do nas wszystkich i beda robic wywiady nagrywac i nie wiadomo co zeby wyjasnic ta sprawe, ale oni nawet nie wiedza jak maja sie do nas dostac i gdzie moga nas spotkac, wiec wydaje mi sie ze prasy to nie ma co w to mieszac bo oni na nas leją i maja ciekawsze tematy, no moze kiedys jak ten sport bedzie popularny jak skoki narciarskie. Szacunek dla tego chłopaka co sie zabił, ale prasa nie zrobi z tym nic gdyz jutro nawet nie bedzie pamietac ze cos takiego sie stało i miało miejsce
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

tak to jest ludzie się młodzieżą nie interesują, ale pózniej jest oczywiście nasza wina...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

teraz to w uwadze nas dopiero pojadą...
forest guma
Kontakt:

ale teksty jakie można przeczytać na forum gazety po prostu załamują :/ "jednego debila mniej" czy "mógł se tą chopkę w ogrodzie wykopać"; ręce opadają...
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

moze to wystraszyło dzieci kamikazze na makrokeszach i przestana skakac
pasqd
Kontakt:

Post autor: pasqd »

[quote="Sedrik"]"Dziennikarskie hieny zwesza pewnie sensacje i zrobia z tego wielkie halo."

Ludzie...wam sie wydaje ze my jestesmy politykami, ze prasa i media sa żądne zawieszenia na nas psów. Wydaje wam sie ze zaraz przyjada do nas wszystkich i beda robic wywiady nagrywac i nie wiadomo co zeby wyjasnic ta sprawe, ale oni nawet nie wiedza jak maja sie do nas dostac i gdzie moga nas spotkac, wiec wydaje mi sie ze prasy to nie ma co w to mieszac bo oni na nas leją i maja ciekawsze tematy, no moze kiedys jak ten sport bedzie popularny jak skoki narciarskie. Szacunek dla tego chłopaka co sie zabił, ale prasa nie zrobi z tym nic gdyz jutro nawet nie bedzie pamietac ze cos takiego sie stało i miało miejsce[/quote]

Czyzby kolega dziennikarz? :) Napisalem 'hieny' zmiatajac wszystkich dziennikarzy do jednej szufladki. Wiem, ze to zle, ale w domysle pisalem tylko o tych, ktorzy wesza sensacje na czyjejs tragedii. Przykladem dobrym moze byc okladka superexpresu ze zdjeciem zabitego Milewicza.

Co do rowerow - jako ze niedlugo ma byc na TVN program o nas, rowerzystach, obawiam sie, ze dziennikarze z tego programu wygrzebia wszystkie smieci jakie mozna na nas znalezc (nielegalne kopanie hopek, kilka smierci itp). Nie trzeba duzo zeby zrobic ladna nagonke.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

[`][`][`][`][`][`] Wielka szkoda, że w takim wieku czlowiek ginie:( Ale kask to podtsawa, lepiej miec gorszy rower i ochraniacze. w niedziele, wlanalem centralnie glowa w ziemie z hopy, ale na szczesacie akurat wtedy kumpel mi kask pozyczy(dzieki) teraz mnie kark boli ale jakos jest, na chwile zamroczylo tylko. Ale niech kazdy wyciagnie wniosek z tego wypadku, bez kasku sie nie obejdzie
Sedrik
Kontakt:

przykład ---> matura w opolskim !!
Sedrik
Kontakt:

to miałbyc przykład do tego ze wina młodieży.. :D

P.S.pasqd
Nie dziennikarzem nie jestem... :)
RapTuS
Kontakt:

Post autor: RapTuS »

nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo... zawsze mozna wykorzystac ten nieszczesliwy wypadek w celu naklonienia wladz do pomocy w budowaniu legalnych miejscowek do jazdy na bike'u... a to czy zrobia z tego afere i czy ryszard cebula z tvn pod napieciem czy inny duren rzadny sensacji bedzie tam stal ze swiecacymi szlabanami to czas pokaze... to ze jazda na rowerze jest sportem w ktorym latwo o roznego rodzaju kontuzje i wypadki wiadomo od dawna... wiadomo tez ze nalezy uzywac ochraniaczy i jezdzic w kasku... ja to wiem, wy to wiecie... niektorzy jednak o tym zapominaja... i przeliczaja sie ze swoimi umiejetnosciami w przyplywie glupoty... i tak pewnie bylo tez teraz z tego co tu widze...

jazde na rowerze trzeba promowac poprzez zawody i pokazywac to w tv... mam nadzieje ze wiecej bedzie tych pozytywnych relacji niz nieszczesliwych wypadkow i robienia z tego afery.
ODPOWIEDZ