tioga fact 2,3 24' (kenda krad?)
tioga fact 2,3 24' (kenda krad?)
a wiec tak - w ktorym sklepie w wawie jeszcze ja na bank znajde do kupienia od reki? wyszla sprawa ze zostalem bez opony, kolo bedzie w czwartek a ja bym pojezdzil sobie juz w weekend i tylko opony mi brakuje...
wiec pisac ludzie prosze :) ewentualnie jakies info czy ona na pewno w rowerowym jest
hmm i moze bonus : a moze kende k-rad? na streeta, dirta, troche lasu (ale ze sztywniakiem wiec lajt) ?? jakie wasze zdanie?? slyszalem ze cienkie scianki, itp, ale czy latwo snejka zlapac? niby mam gume nokiana do 3,0 (detke) ale.. :D trzyma to cokolwiek? pisac ludki
pzdr
wiec pisac ludzie prosze :) ewentualnie jakies info czy ona na pewno w rowerowym jest
hmm i moze bonus : a moze kende k-rad? na streeta, dirta, troche lasu (ale ze sztywniakiem wiec lajt) ?? jakie wasze zdanie?? slyszalem ze cienkie scianki, itp, ale czy latwo snejka zlapac? niby mam gume nokiana do 3,0 (detke) ale.. :D trzyma to cokolwiek? pisac ludki
pzdr
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Cszyvy: mialem Tioge Factory DH 2.3 Pro, teraz mam Kende K-rad. Tiogi trzymaja sie swietnie w lesie ale na asfalcie scieraja sie niemilosiernie szybko (miesiac jazdy i masz slika), poza tym z wiekiem robia sie kruche, odpadaja spore kawalki i robia sie dosc duze dziury :/ (ok 1 roku jazdy). Zdaje sie ze pro wersja jest bardziej miekka niz "zwykla" factory dh ale mysle ze bedzie podobnie. no i jeszcze jedno - jest ciezka.
Kendy - lekkie, twarda mieszanka=nie scieraja sie, opory toczenia=jakie opory?, tyle ze boczna scianka przypomina bardziej przescieradlo niz opone :/ ale 4-5atm zalatwilo sprawe. generalnie swietne oponki za taka cene.
Hookwormsy - nie mialem u siebie wiec nie powiem jak sie jezdzi ale sa ciezkie (1hookworm=2kendy) i grube.
wybor nalezy do ciebie ;-)
pozdr
konrad.
Kendy - lekkie, twarda mieszanka=nie scieraja sie, opory toczenia=jakie opory?, tyle ze boczna scianka przypomina bardziej przescieradlo niz opone :/ ale 4-5atm zalatwilo sprawe. generalnie swietne oponki za taka cene.
Hookwormsy - nie mialem u siebie wiec nie powiem jak sie jezdzi ale sa ciezkie (1hookworm=2kendy) i grube.
wybor nalezy do ciebie ;-)
pozdr
konrad.
no bo sama nazwa wskazuje DH =] , a na mieście jest hóójowo nie powiem sam teraz zbieram na jakieś hookworym lub xx, chyba ze juz mi sie zjebia masakrycznie te co teraz mam(tioga i maxxis ) to kupuje k-rady. tylko jestem troche uprzedzony do kend bo miałem flamy i :drut sie odrywal bardzo cienka i miekka :/mam nadzieje ze k-rady nier sa takie