NOWE FORUM
-
- Kontakt:
szakal: osobiscie mi sie nie podoba opcja edytuj na forach bo i tak wielu z niej nie korzysta a przez to admini maja wiecej roboty bo wszystkich upominaja teraz forum jest dobre i ja bym nic nie zmienial jedynie to z tymi negatywnymi punktami np za przeklenstwa i mogla by wrocic ta opcja pomogl i wtedy te punkty za pomoc i za przeklenstwa sie kumulowaly a na koniec miesiaca ten kto by mial najwiecej dobrych punktow to by byl uzytkownik miesiaca i by spoko bylo :]
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......
Strah poruszyl jeszcze kwestie kultury, nie tylko designu...Jestem swiezy tutaj i od razu zwatpilem czy jest sens cokolwiek tu pisac; po przeczytaniu kilku odpowiedzi elitarnych braci wymiataczy rowerowych na poziomie podstawowki (cytaty: ty ******! ales ty **** kretyn! a moje jest de best! a twoje nie jest takie zajebiste ******! ********** stad leszczu...itd.) zalamac sie mozna...a podobno mlodziez przyszloscia narodu...moze by tak sie nad tym zastanowic panowie admini...chcecie porownania? www.cytadela.pl - forum na kilkatysiecy ludzi, tacy sami popaprani zapalency i maniacy, srednia wieku 16 lat a kultury co poniektorzy bikerzy moga pozazdroscic.
ja nie rozumiem co chcecie od adminow? przeciez to wy piszecie na tym forum, my mozemy kogos upomniec, ew. usunac jakies glupi temat ale to tyle jesli chodzi o nasze mozliwosci. nie jest latwo upilnowac tylu ludzi piszacych tu w ciagu dnia. jesli ktos ma pretensje o kulture uzytkownikow to niech patrzy na siebie albo na na innych z tego forum... bo niby co ja na to moge? :/
Ważna uwaga!!!
- nie można forum rowrowego porównywac do innego co ma związek z komputerem BO jeżeli (zakładając) jest dzień to:
ROWERZYSTA
-wraca z budy/pracy i idzie na rower
-uczy sie/odpoczywa
-wieczorem ew. forum
KOMPUTEROWIEC
-wraca z budy/pracy i idzie na kompa
-pouczy sie i idzie na kompa
-zje cos idzie na kompa
-nie śpi do 4 w nocy bo siedzi na kompie
I dlatego ma czas na moderowanie forum itd itp Tytaj nie liczy się kto ile piszę ale że jeździ.
- nie można forum rowrowego porównywac do innego co ma związek z komputerem BO jeżeli (zakładając) jest dzień to:
ROWERZYSTA
-wraca z budy/pracy i idzie na rower
-uczy sie/odpoczywa
-wieczorem ew. forum
KOMPUTEROWIEC
-wraca z budy/pracy i idzie na kompa
-pouczy sie i idzie na kompa
-zje cos idzie na kompa
-nie śpi do 4 w nocy bo siedzi na kompie
I dlatego ma czas na moderowanie forum itd itp Tytaj nie liczy się kto ile piszę ale że jeździ.
-
- Kontakt:
Wielki blad Paul
Tak sie sklada ze bylem i w sumie nadal po czesci jestem takim komputerowcem
Wykresl "pouczy się" ...
Wykresl "Zje cos" - od tego ma sie biurko...
o 4 w nocy to sa najlepsze pingi , a jak juz sie rozegra to sie gra do rana :)
Piekne czasy byly :ASD
Tak sie sklada ze bylem i w sumie nadal po czesci jestem takim komputerowcem
Wykresl "pouczy się" ...
Wykresl "Zje cos" - od tego ma sie biurko...
o 4 w nocy to sa najlepsze pingi , a jak juz sie rozegra to sie gra do rana :)
Piekne czasy byly :ASD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Mi się wszystko ogólnie podoba, ale był bym za dodaniem:
1. Punktów ostrzegawczych czy czegoś takiego.
2. Osoby, która napisała ostatni post, oprócz "Tematy, Autor, Odp., Wejść" (wydaje mi się, że łatwiej jest wtedy wydedukować:) czy są nowe posty w danym temacie).
3. Edycji postu przez autora.
1. Punktów ostrzegawczych czy czegoś takiego.
2. Osoby, która napisała ostatni post, oprócz "Tematy, Autor, Odp., Wejść" (wydaje mi się, że łatwiej jest wtedy wydedukować:) czy są nowe posty w danym temacie).
3. Edycji postu przez autora.
http://praca.mlm.prv.pl/