† Śmierć bikera w Szczecinie :/
-
- Kontakt:
witam
bikera szkoda
po pierwsze to tam pisało ze miał obrazenia wewnętrzne !
czyli ze jakby miał kask to tesz by mógł zginąc (OBRAZENIA WEW) [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
a z 70cm skoczni to mało i gosciu sie zabił ;/
niezycze tego nikomu bo to niejest smieszne ze mama stoi nad grobem i syna widzi martwego ;/
NIEBYDZICIEW BEZMYSLNI
sam skacze bez kasku no ale ja umiem skakac więc szanse prawdobodobienstwa ze sie zabije na hopce są małe no ale zawsze jakis procent szans jest
PO TYM CO SIE STAŁO KUPIE SOBIE KASK !
no ale jak bede miał kase ;/
PZDR
GODZINKA CISZY DLA NIEGO :) :(
bikera szkoda
po pierwsze to tam pisało ze miał obrazenia wewnętrzne !
czyli ze jakby miał kask to tesz by mógł zginąc (OBRAZENIA WEW) [*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*]
a z 70cm skoczni to mało i gosciu sie zabił ;/
niezycze tego nikomu bo to niejest smieszne ze mama stoi nad grobem i syna widzi martwego ;/
NIEBYDZICIEW BEZMYSLNI
sam skacze bez kasku no ale ja umiem skakac więc szanse prawdobodobienstwa ze sie zabije na hopce są małe no ale zawsze jakis procent szans jest
PO TYM CO SIE STAŁO KUPIE SOBIE KASK !
no ale jak bede miał kase ;/
PZDR
GODZINKA CISZY DLA NIEGO :) :(
ODPIERDOLCIE SIE OD DRAGSTARÓW
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
smierc jest piekna... a poza tym wybierajac ten sport kazdy z nas decyduje sie narazac zdrowie, a w tym przypadku nawet zycie.
W zeszlym roku bylem na sobodce pozjezdzac... ostatnio dowiedzialem sie, ze na jednym ze szlakow zginelo juz dwoch rowezystow. Na nastepny dzien bylem juz znowu w sobotce, zjechalem najszybciej jak tylko moglem, i choc wczesniej juz tam jezdzilem, teraz ta trasa jest dla mnie szczegolnie ukochana...
ja jezdze na rowerze, i mam swiadomosc na co sie narazam... i to mnie wciaga
W zeszlym roku bylem na sobodce pozjezdzac... ostatnio dowiedzialem sie, ze na jednym ze szlakow zginelo juz dwoch rowezystow. Na nastepny dzien bylem juz znowu w sobotce, zjechalem najszybciej jak tylko moglem, i choc wczesniej juz tam jezdzilem, teraz ta trasa jest dla mnie szczegolnie ukochana...
ja jezdze na rowerze, i mam swiadomosc na co sie narazam... i to mnie wciaga
#...#
-
- Kontakt:
Współczuje rodzinie i znajomym [*]{*]
Niesteyt raczej nie uda dzięki temu przekabacić urzędasów do pomocy w budowie torów bo teraz dojdą do wniosku że to jest poprostu igranie ze śmiercia a nie sport!!!! i w związku z tym nie edą pomagali a raczej burzyli!!!!!!!!! (niestety taka jest poslak rzeczywistoś. polska to nie elegancja francja, a szkoda ;() współczuje ludzią z szczecina bo już mogą zapomnieć o posaidaniu jakiegoś fajnego toru przez dłuższy czas, bo itak ktoś w koncu przyjdzie i go rozwali nawet jeśli nie będą to urzędasy to zwykłe zgrybiałe staruszki słuchające radia maryja(a czemu bo uznają to za znaki diabła ;d ) Współczucia!!! [*][*][*][*][*]
Niesteyt raczej nie uda dzięki temu przekabacić urzędasów do pomocy w budowie torów bo teraz dojdą do wniosku że to jest poprostu igranie ze śmiercia a nie sport!!!! i w związku z tym nie edą pomagali a raczej burzyli!!!!!!!!! (niestety taka jest poslak rzeczywistoś. polska to nie elegancja francja, a szkoda ;() współczuje ludzią z szczecina bo już mogą zapomnieć o posaidaniu jakiegoś fajnego toru przez dłuższy czas, bo itak ktoś w koncu przyjdzie i go rozwali nawet jeśli nie będą to urzędasy to zwykłe zgrybiałe staruszki słuchające radia maryja(a czemu bo uznają to za znaki diabła ;d ) Współczucia!!! [*][*][*][*][*]
a skumajcie to! gdy mówimy o śmierci bikera to daje do myslenia
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=209012
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=209012
-
- Kontakt:
Jesli chcecie, żeby program w TVN o bikerach wyszedł ok i żeby pozostawil pozytywne wrażenie na widzach to:
1. unikajcie przeklinania
2. zaznaczcie, że robicie to, bo nie ma żadnych rozrywek dla młodzieży
3. robicie to wlasnymi silami i środkami
4. że takie tory są na całym świecie
5. nie mówic, że są nielegalne
Niech sobie o nas pomyśla, że młodzież ma zajęcie, nie szlaja się po ulicach, jest przedsiębiorcza itp itd. W końcu takie ma byc przesłanie tego programu.
1. unikajcie przeklinania
2. zaznaczcie, że robicie to, bo nie ma żadnych rozrywek dla młodzieży
3. robicie to wlasnymi silami i środkami
4. że takie tory są na całym świecie
5. nie mówic, że są nielegalne
Niech sobie o nas pomyśla, że młodzież ma zajęcie, nie szlaja się po ulicach, jest przedsiębiorcza itp itd. W końcu takie ma byc przesłanie tego programu.