TosaInu - opinie
Ja powiem tak, jeszcze żadna z firm z jakimi współpracujemy tak profesjonalnie nie podeszła do tematu tz do tego błędu wykonania elementu wahacza. Zadzwonili wytłumaczyli co jest nie tak i przesłali poprawiony element. Moim zdaniem takiej firmie można zaufać na naszym rynku to prawdziwi profesjonaliści jako twócy ram i handlowcy. Więc nie pękajcie ramy o ramy od DC.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Chcialbym zauwazyc jedna rzecz...
Firma Duncon przez ze przyznala sie do bledu i teraz chce go naprawic, zasluzyla sobie u mnie na jeszcze wieksze zaufanie.
Przeciez Oni sami zauwazyli ze cos nie dziala nie tak :), teraz wysylaja czesci zamienne na wlsany koszty.
Widac ze troszcza sie o klienta !!
Powinnismy im walic poklony za to :). (za dobry marketing...za uczciwosc)
Teraz jeszcze chetniej bym kupil od nich ramke :).
No.....a tak wogole to spadam bo jestem wqrzony maturka BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Firma Duncon przez ze przyznala sie do bledu i teraz chce go naprawic, zasluzyla sobie u mnie na jeszcze wieksze zaufanie.
Przeciez Oni sami zauwazyli ze cos nie dziala nie tak :), teraz wysylaja czesci zamienne na wlsany koszty.
Widac ze troszcza sie o klienta !!
Powinnismy im walic poklony za to :). (za dobry marketing...za uczciwosc)
Teraz jeszcze chetniej bym kupil od nich ramke :).
No.....a tak wogole to spadam bo jestem wqrzony maturka BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
TosaInu - opinie
Witam
mam pytanie moj brat chce kupic ta ramke tylko jest jedno ale jak ona zachowuje sie na podjazdach? jest ciezko? i czy ten system amortzacji tylniej wplywa na pedalowanie przy podjazdach czy nie??
prosze o wyrazanie swoich opinii na ten temat
mam pytanie moj brat chce kupic ta ramke tylko jest jedno ale jak ona zachowuje sie na podjazdach? jest ciezko? i czy ten system amortzacji tylniej wplywa na pedalowanie przy podjazdach czy nie??
prosze o wyrazanie swoich opinii na ten temat
www.pinkbike.com/photo/1927184
MatDH no na podjazdy to sie to raczje nie nadaje!
Tosa na ktorej jezdzilem wazyla 19,5kg i to juz samo w sobie utrudnia podjazdy.
Poza tym pomimo tego calego niby VPP i Shermana Slidera z SPV to jednak rower troche pompuje (bardziej tyl, ale moze to przez to ze ta pierdolka byla zjebana przez co VPP nie do konca dziala dobrze)!
Pozdro.
Tosa na ktorej jezdzilem wazyla 19,5kg i to juz samo w sobie utrudnia podjazdy.
Poza tym pomimo tego calego niby VPP i Shermana Slidera z SPV to jednak rower troche pompuje (bardziej tyl, ale moze to przez to ze ta pierdolka byla zjebana przez co VPP nie do konca dziala dobrze)!
Pozdro.
TosaInu - opinie
to widze ze dla mojego bracholka lepszym rozwiazaniem bedzie chyba i-drive david jak myslisz?
www.pinkbike.com/photo/1927184
TosaInu - opinie
witam jestem tu nowy (brat matDH) w poniedzilek odbiore Tosie pomaranczowa :D jak tylko zaloze do niej kolka zdam relacje z jazdy........
pozdrower
pozdrower