od razu mowie ze jestem dosc "swiezym" bikerem wiec sorry jesli moje pytanie wyda sie smieszne... niedawno kupilem ochraniacze 661 race... i mam moze dosc smieszne pytanie ale co tam:D Czy to normlane ze miejsce ktore oslania kolano przy wyprostowanej nodze odstajenie od kolana..... hm? chyba zrozumiale napisalem:) mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi:P
To znaczy ze masz za duzy rozmiar :P
Ta "skarpeta" przez ktora wkladasz ochraniacz powinna ci trzymac noge, no i jeszcze rzep nad kolanem. W sumie to ze odstaje to nie przeszkadza ci raczej w niczym, no i masz dodatkowa wentylacje :P
nie no "przylep" jest:D nad kolanem... po prostu miedzy przylepem nad kolanem a tym nizej [na lydce] gdy wyprostuje noge ochraniacz odchodzi od kolana.... nie no loz pewnie przesadzam:D
ja mam race'y ze 'skarpeta' i mi odstaje troche ale to nie przeszkadza i na pewno nie jest to wina rozmiaru :P nic na to nie poradzisz i sie nie przejmuj
ja za pare dni bede mial troy lee designy... ciekawy jestem czy beda wporzo... troche sie martiwe bo nie maja rzepa nad kolanem, ale co tam, jak cos to se dorobie ;)
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
jak zdinasz noge to przylegaja, a jak walisz glebe to przewaznie masz zgieta, wiedz sie niemartw, odstawanie nie przeszkadza;p wazne ze sie nie przesówaja i niezejda ci podczas gleby, jak mialem axo to nieraz walac glebe kiera zdejmowała mi ochraniacz:/