czy to prawda?
Jollka - hmm... skoro aż tak Cię ta plotka zabolała to po co pytasz na forum? Nie lepiej wziąć telefon i zasięgnąć informacji u źródła zamiast siać zamęt a potem narzekać, że na forum "teoretycy-mądrale każdego zj...ą"?
Eman - to był tylko przykład, równie dobrze mogła być Warszawa kontra Kraków, wszystko jedno.
Eman - to był tylko przykład, równie dobrze mogła być Warszawa kontra Kraków, wszystko jedno.
-
- Kontakt:
[quote="frutis."]JAK NAJWIĘCEJ IMPREZ!!! Jolka i tak wszyscy wiemy że byliście pierwsi.A w ogółe czy nazwa ma jakieś znaczenie, ważne że robicie bobrą robote![/quote]
fruit popieram Cie 100%, mieszkamy w jednym panstwie gdzie sie malo dzieje ,chca utworzyc cos na podobienstwo ligi polnocy a tu wojna powinnismy sie cieszyc chyba ze cos na poludniu rusza.koniec basta.pokoj Bracia i SIostrzyczki Bikerzy =]
fruit popieram Cie 100%, mieszkamy w jednym panstwie gdzie sie malo dzieje ,chca utworzyc cos na podobienstwo ligi polnocy a tu wojna powinnismy sie cieszyc chyba ze cos na poludniu rusza.koniec basta.pokoj Bracia i SIostrzyczki Bikerzy =]
-
- Kontakt:
jollka dziwie się że takie bzdury piszesz, jaki problem zadzwonić do kibina i spytać go, a Ty coś i gdzieś usłyszałaś nawet nie wiesz co, a pisze i robisz bezsęsowny zament na forum tak jak gdzyby ktoś z nich wiedział by cokolwiek na ten temat. Sorry nie gniewaj sie ale to naprawde bez sęsu. Akurat składa sie tak że bywam często u pewnej osoby i skąd inąd wiem że są dopiero prowadzone rozmowy z nokią i jeśli będa zawody to napewno pod nazwą Pucharu Polski Nokia tak jak zawsze wiąże się to z paru letnia tradycją. A co do ligi połódnia to żeczywiście słuszałem że był taki projekt ale to projekt chłopaków ze śląśka. Pozdrawiam Cię i bądż bardziej optymistyczna.
Oczywiście wy piszecie TYLKO I WYLĄCZNIE na poważne tematy, dajecie sprawdzone wiadomości np. oskarżąjąc kogos publicznie o sprzedawanie trefnego sprzętu na podstawie jednego zdarzenia itp., itd.
Zresztą jak się komuś temat nie podoba, to niech go oleje, a nie wylewa tu swoje frustracje.
Proponuję więcej jeździć, więcej robić zawodow, bo dzięki wodolejstwu Lig nie przybędzie.
Zresztą jak się komuś temat nie podoba, to niech go oleje, a nie wylewa tu swoje frustracje.
Proponuję więcej jeździć, więcej robić zawodow, bo dzięki wodolejstwu Lig nie przybędzie.
Jolciu nie gorączkuj sie to co napisałem wiem na PEWNO, zresztą sprawdź moje posty nie interesują mnie bzdóry, zresztą jak chcesz znajdż na forum tel. do SKURY ostanio miałem w ręku niekompletny szkic kalendaża imprez więc wiem co pisze. A on napewno Ci powie co mam być zorganizowane w sezonie.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobra, bez eskalacji agresji.
Robimy SuperLige. Więc Lige w wersji Super:)
Człon Północ odpada bo robimy aneksje centrum Bolandy.
A może w 2006 jeszcze dalej na południe?
Są jacyś chetni z Południa?
Wszystkie imprezy SuperLigii wyróżniał zajebisty klimat na zawodach i tak napewno bedzie w tym roku, zapraszamy na wszystkie eliminacje SuperLigii, juz za kilka dni kalenarz na www.krank.pl, oraz głównej DH-Zone.
Robimy SuperLige. Więc Lige w wersji Super:)
Człon Północ odpada bo robimy aneksje centrum Bolandy.
A może w 2006 jeszcze dalej na południe?
Są jacyś chetni z Południa?
Wszystkie imprezy SuperLigii wyróżniał zajebisty klimat na zawodach i tak napewno bedzie w tym roku, zapraszamy na wszystkie eliminacje SuperLigii, juz za kilka dni kalenarz na www.krank.pl, oraz głównej DH-Zone.
FAN KRANK RACING
-
- Kontakt:
Potwiedzam:
"Wszystkie imprezy SuperLigii wyróżniał zajebisty klimat na zawodach i tak napewno bedzie w tym roku"
ano bedzie tak, albo lepiej.
Liga jest po to żeby nie było głupich pytań w stylu:
"czy jak jestem z południa to moge wystartować"
Bawmy sie, a nasze typowo polskie przywary zostawmy w chałupie
przypominam, że niektóre edycje zgromadziły wiecej ludzi niż Puchar POlski, a to osiągnięcie niewąskie jest!!!
"Wszystkie imprezy SuperLigii wyróżniał zajebisty klimat na zawodach i tak napewno bedzie w tym roku"
ano bedzie tak, albo lepiej.
Liga jest po to żeby nie było głupich pytań w stylu:
"czy jak jestem z południa to moge wystartować"
Bawmy sie, a nasze typowo polskie przywary zostawmy w chałupie
przypominam, że niektóre edycje zgromadziły wiecej ludzi niż Puchar POlski, a to osiągnięcie niewąskie jest!!!
...
nie wiem co takiego specjalnego jest w slowie LIGA PÓŁNOCY?
wiele rozgrywek sportowych opiera sie na zasadzie ligii i nikt nie mowi, ze koszykarze ukradli nazwe liga pilkarzom noznym :) o co ten spor?
moze lepiej pomyslec (kiedy beda juz dwie ligi) o wspolnym finale? np. w centrum polski, lub co roku raz na poludniu raz na polnocy.
niech wspolna pasja nas laczy a nie dzieli.
peace
wiele rozgrywek sportowych opiera sie na zasadzie ligii i nikt nie mowi, ze koszykarze ukradli nazwe liga pilkarzom noznym :) o co ten spor?
moze lepiej pomyslec (kiedy beda juz dwie ligi) o wspolnym finale? np. w centrum polski, lub co roku raz na poludniu raz na polnocy.
niech wspolna pasja nas laczy a nie dzieli.
peace