czy to prawda?

Musko
Kontakt:

Post autor: Musko »

Do pytania nie mam nic. Dziwie sie tylko skad sie wziely podobne plotki, bo na pewno nie z BA.
jadwinia
Kontakt:

Post autor: jadwinia »

Jollka - hmm... skoro aż tak Cię ta plotka zabolała to po co pytasz na forum? Nie lepiej wziąć telefon i zasięgnąć informacji u źródła zamiast siać zamęt a potem narzekać, że na forum "teoretycy-mądrale każdego zj...ą"?

Eman - to był tylko przykład, równie dobrze mogła być Warszawa kontra Kraków, wszystko jedno.
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

To może zostańmy kibolami i róbmy ustawki Północ-Południe!
...
frutis.
Kontakt:

Post autor: frutis. »

JAK NAJWIĘCEJ IMPREZ!!! Jolka i tak wszyscy wiemy że byliście pierwsi.A w ogółe czy nazwa ma jakieś znaczenie, ważne że robicie bobrą robote!
frutis6@wp.pl
kocur
Kontakt:

Post autor: kocur »

[quote="frutis."]JAK NAJWIĘCEJ IMPREZ!!! Jolka i tak wszyscy wiemy że byliście pierwsi.A w ogółe czy nazwa ma jakieś znaczenie, ważne że robicie bobrą robote![/quote]

fruit popieram Cie 100%, mieszkamy w jednym panstwie gdzie sie malo dzieje ,chca utworzyc cos na podobienstwo ligi polnocy a tu wojna powinnismy sie cieszyc chyba ze cos na poludniu rusza.koniec basta.pokoj Bracia i SIostrzyczki Bikerzy =]
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Czytaj ze zrozumieniem, EOT!

Nie ma , nie bylo i nie bedzie!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

kopirajter?
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
diabulus
Kontakt:

Post autor: diabulus »

jollka dziwie się że takie bzdury piszesz, jaki problem zadzwonić do kibina i spytać go, a Ty coś i gdzieś usłyszałaś nawet nie wiesz co, a pisze i robisz bezsęsowny zament na forum tak jak gdzyby ktoś z nich wiedział by cokolwiek na ten temat. Sorry nie gniewaj sie ale to naprawde bez sęsu. Akurat składa sie tak że bywam często u pewnej osoby i skąd inąd wiem że są dopiero prowadzone rozmowy z nokią i jeśli będa zawody to napewno pod nazwą Pucharu Polski Nokia tak jak zawsze wiąże się to z paru letnia tradycją. A co do ligi połódnia to żeczywiście słuszałem że był taki projekt ale to projekt chłopaków ze śląśka. Pozdrawiam Cię i bądż bardziej optymistyczna.
jollka
Kontakt:

Post autor: jollka »

Oczywiście wy piszecie TYLKO I WYLĄCZNIE na poważne tematy, dajecie sprawdzone wiadomości np. oskarżąjąc kogos publicznie o sprzedawanie trefnego sprzętu na podstawie jednego zdarzenia itp., itd.
Zresztą jak się komuś temat nie podoba, to niech go oleje, a nie wylewa tu swoje frustracje.
Proponuję więcej jeździć, więcej robić zawodow, bo dzięki wodolejstwu Lig nie przybędzie.
diabulus
Kontakt:

Post autor: diabulus »

Jolciu nie gorączkuj sie to co napisałem wiem na PEWNO, zresztą sprawdź moje posty nie interesują mnie bzdóry, zresztą jak chcesz znajdż na forum tel. do SKURY ostanio miałem w ręku niekompletny szkic kalendaża imprez więc wiem co pisze. A on napewno Ci powie co mam być zorganizowane w sezonie.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

i tym optymistycznym akcentem kończymy nowe wydanie Wiadomośći
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

dałning... ej... idzcie na rower...
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

będzie jak w ameryca "north site is the best " , "south site is the best " Ameryka normalnie . ale niech zrobia to lige bo bede mial gdzie jezdzic:]
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

I bardzo dobrze będzie więcej zawodów.
Kocie szambo!!!
ToPic
Kontakt:

Post autor: ToPic »

qwa to zrobicie jeszce lige zachodu i wschodu to bedziecie mieli satysfakcje ze macie wiecej lig :|
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Jeżeli byłaby jakaś "liga południa" to zajebiście i dla mnie może się nawet nazywać Puchar Bmxowego Siusiaka!
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
Łysy
Kontakt:

Post autor: Łysy »

Dobra, bez eskalacji agresji.
Robimy SuperLige. Więc Lige w wersji Super:)
Człon Północ odpada bo robimy aneksje centrum Bolandy.
A może w 2006 jeszcze dalej na południe?
Są jacyś chetni z Południa?
Wszystkie imprezy SuperLigii wyróżniał zajebisty klimat na zawodach i tak napewno bedzie w tym roku, zapraszamy na wszystkie eliminacje SuperLigii, juz za kilka dni kalenarz na www.krank.pl, oraz głównej DH-Zone.
FAN KRANK RACING
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

Potwiedzam:
"Wszystkie imprezy SuperLigii wyróżniał zajebisty klimat na zawodach i tak napewno bedzie w tym roku"
ano bedzie tak, albo lepiej.
Liga jest po to żeby nie było głupich pytań w stylu:
"czy jak jestem z południa to moge wystartować"
Bawmy sie, a nasze typowo polskie przywary zostawmy w chałupie

przypominam, że niektóre edycje zgromadziły wiecej ludzi niż Puchar POlski, a to osiągnięcie niewąskie jest!!!
...
MeMeK
Kontakt:

Post autor: MeMeK »

nie wiem co takiego specjalnego jest w slowie LIGA PÓŁNOCY?
wiele rozgrywek sportowych opiera sie na zasadzie ligii i nikt nie mowi, ze koszykarze ukradli nazwe liga pilkarzom noznym :) o co ten spor?

moze lepiej pomyslec (kiedy beda juz dwie ligi) o wspolnym finale? np. w centrum polski, lub co roku raz na poludniu raz na polnocy.

niech wspolna pasja nas laczy a nie dzieli.
peace
ODPOWIEDZ