ZAŁATWMY SKATEPARK W WARSZAWIE !!

Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

a z zapodaniem fotek do tego to zajebisty pomysl:) i zeby byly gombki gdzi emozna by bylo trenowac najlepeij ze 2 z roznymi wybiciami:D
Pi3tr0
Kontakt:

i koniecznie tzn przydalo by sie zebybyl oswietlony zeby bylo mozna 24 jezdzic :)
sorki ze tak w kilku postach al eprzychodza mi ccoraz to nowsz epomysly:D:D:D
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

Pi3tr0 "oddac jutrzenke rolkom i deskorolkom a bmx i mtb na ten nowy "

bmx i mtb razem ? AHAAHAHAHAHAHA nie czytałeś tematu "Jutrzenka" ?
pozatym nie podniecaj sie tak bo gadasz jakby ten skatepark był juz w budowie i potrzebne by były jakieś propozycje "umeblowania"

SDSW zajebiste fotki, a co do funboxów w rymie to chodziło mi o to że DLA MNIE jest to po prostu stata miejsca w skateparku że lepiej se pojechać na dirt poskakać w rytmie a w miejsce tych funboksów dać jakieś quatery itp.
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

[b]Pi3tr0[/b] chyba nieraz troche przesadzasz ;P
Ogólnie życze powodzenia i może jakoś zagadajecie z urzedasami zeby budowa zajeła sie ta firma TechRamps czy cos ten deseń :D
dr_jeckyl
Kontakt:

Post autor: dr_jeckyl »

[b]SDSW[/b]siema. pisalem juz do Masy krytycznej i oni sie na to pisza ale trzebo odpowiednio wczesnie rzucic do nich temat zeby mogli sie przygotowac...

kolejna sprawa to proponuje zeby wokul sk8 parku zrobic diry bo u nas w projekcie ma walsnie tak byc. mamy plac 30 x 60 m, a z tego 20 x 40 gdzie bedzie stal centralnie park i woklol niego buduemy dirty wiec bedzie i dla Mtb i dla Bmx. .. rolki i deska WON na jutrzenke!!! to jest pomysl bikerow i ich inicjatywa wiec niech to bedzie ich skate park...!!!

jezeli chodzi o oswietlenie to jest spoko pomysl tylko zobaczy sie czy nie bedzie sie tam schodzil margines spoleczny na nocne popijawy... zeby sobie zgarnac pare bikow... lub cos takiego... UWAZAJCIE... najlepiej poproscie odrazu o wzmozeone patrole policji i strazy wiejskiej zeby sie tam krecily tak jak my to zrobilismy...

jezleli chodzi o podpisy to swietny pomysl zeby juz je zbierac... wkoncu nic nie zaszkodzi jak sie nawet nie uda... (odpukac w niemalowane po przeczytaniu)

SDSW - masz racje o tym ze trzeba wybudowac cos wiekszego ale nie porownuj polaki do zagramanicznych sk8 parkow...
tam urzednicy zarabiaja taka kase ze nie musza krasc, a u nas musie sie jeszcze nachapac troche kasy wszyscy politycy i urzednicy panstwowi ktorzy beda mieli jaki kolwiek kontakt z tym projektem....

pzdr.
dr

Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Fajnie by było, gdyby na tym sk8 parku była chopa z gąbkami do nauki Backflipów
hui
Ninsei
Kontakt:

Post autor: Ninsei »

Nazwałem ten formularz INICJATYWA "TOR ROWEROWY W WARSZAWIE" bo jak podejdziecie do jakiejś babci i powiecie że zbieracie podpisy zeby zrobić taki tor żeby młodzież nie katowała pomników to wam podpisze ale jak babcia usłyszy słowo "skejt" (a książ na mszy mówił że to to złe) to was lagą pogoni ;)

Jeśli chodzi o wielkość:
Amerykanie mają kasę i teren żeby zrobić park o powierzchni paru hektarów, więc u nich wszyscy mogą jeździć bez problemu i nikt na nikogo nie wpada.
U nas nikt nie da ani takiej przestrzeni ani tyle kasy więc trzeba myśleć realnie.
Dowiadywałem się co nieco i najłatwiej i najtaniej będzie zaprojektować i zrobić odpowiednio wyprofilowaną betonową wylewkę (a la basen) + parę dirtów dookoła. Teren powinien być ogrodzony więc nie ma problemu z postawieniem paru latarni dookoła płotu.

Hopa z gąbkami fajny pomysł - DOPÓKI KTOS NIE UKRADNIE GĄBKI

Jak ktoś chce formularz do zbierania podpisów to dajcie znać - wyśle na maila.
Jak ktoś może to niech zamieści folmularz na jakiejś stronce do ściągnięcia - to ułatwi wszystkim życie.

Pozdr
Ninsei
pozdr
Ninsei
mati-biker
Kontakt:

Ta hopa była by zamykana, znaczy się gąbki były by w dziurze a ta dziura zamykana na kłudkę,
hui
dr_jeckyl
Kontakt:

Post autor: dr_jeckyl »

predzej czy pozniej znalezli bys sie amatorzy ktorzy by znalesli sposob na taka kludke...
mati-biker
Kontakt:

to jasne, ale lepiej aby ona była, niż żeby jej nie było
hui
Pi3tr0
Kontakt:

dlatego proponuje jakies obrzeza miasta a nei centrum bo wtedy bedzie mozna wieksze to zrobic:) albo mozna by bylo jakos sie dogadac z autobusami
zeby sprzerdali miastu ta jedna hale tam gdzie sie odbywal bmx redbull i wtedy mozna by bylo wylac tam wszedzie beton na prosciutenko i ustawic przeszkody tylko a z boku mozna by bylo jakis dirt zrobic:)
tylko ja uwazam ze betonowe to kiepski pomysl bo jak ktos sie wyjebei to zaraz wszystko ma zdarte a natakim czyms co sie robi z tego rampy to juz mniej

czy ktos juz zrobil moze pismo z prozba o bodowe tego skateparku??

gdyby bylo oswietlenei to juz by bylo do konca zajebiscie:D

PS do NIKOMA MOGBYS ZAMIESCIC TEN FORMOLARZ NA STRONIE DH GDZIESZ W DOBRYM MIEJSCU ZEBY KARZYD SE MOGL SCIAGAC I ROZSYLAC TO DALEJ ?? TO BYLO BY SUPER:)
mati-biker
Kontakt:

up
hui
Pi3tr0
Kontakt:

macie juz jakies podpisy?? cos sie ruszylo ktos napisa moze to do rady miasta??
mati-biker
Kontakt:

Ja nie bardzo, nic nie zebrałem
hui
Pi3tr0
Kontakt:

ja mam tylko od rodziny czyli tylko kilka;/ ale neidlugo wydrukuje tego wiecej i pujde z tym do szkoly:)
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

hm... to przeslijcie mi ten formularz na kidhere@wp.pl

to moze tak z 50 podpisow zalatwie...

a te zdjecia tych sk8parkow... piekne;)

co do basenu z gambkami... a nie moze byc czym innym wypelnione... ? ee... pomyslcie troche... jest wiele innych opcji;)
thugrider@wp.pl
Ninsei
Kontakt:

Post autor: Ninsei »

Coś marnie wam idzie z tymi podpisami. Ja ze znajomymi zebraliśmy już ok 50.
Taka z wami qrde robota - jak było gadanie żeby coś zrobić to każdy gadał i gadał a jak trzeba coś załatwić to efektu nie ma.

Jak chcecie ten skatepark to DO ROBOTY!!!!!

pozdr
Ninsei
pozdr
Ninsei
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

Dajcie link do formularza a nie rozsylacie. pogadajcie z nikomem zeby moze pomogl i wrzuci to na pierwsza strone !!
www.hcfr.pl !!
pchlaa
Kontakt:

Post autor: pchlaa »

dajcie na jakiegos fp'a ten formularz to kazdy sobie go sciagnie i wysle a nie tak rozsylac mejlami !!!
sikun jestes...
ODPOWIEDZ