Ludzie...Przestańcie napierda... milion tych samych ogłoszeń na giełdzie!!!
To strasznie przeszkadza jak 5 stron pod rząd jest jakiś koleś - kotletmniam@...coś tam i cały czas jest to samo!!! zróbcie coś z tym!!
POPIERAM tych ogłoszeń jest od cholery i troche, a pozatym czemu jak wchodze np. w amortyzatory to mam tam też koła rowery i ramy?
czy tam kiedyś ktoś zrobi porządek?
ja na gielde i tak niezagladam, jak szukalem napinacza to ogloszenie znalazlem jakies strasznie stare ( chyba 2 lata, czy to mozliwe? ) i jak napisalem do kolesia to juz dawno sprzedal :/
No poza tym w wyszukiwarce przydalaby sie mozliwosc przeszukiwania wszystkich dzialow na raz, a nie tylko jednego wybranego.
Bo do czego zaliczyc np. taki napinacz? :/ "inne" ? Ale czesc osob pewnie i tak da ogloszenie do innej kategorii.
Pozdrawiam
na giełdzie jest bałagan dlatego że każdy może sobie wejść i po prostu zamieścić ile chce ogłoszeń. wg. mnie ogłoszenia możnaby było zakładać tylko po zalogowaniu się. i we własnym profilu lista swoich ogłoszeń, opcje usówania, czy edycji. ogłoszenia są stare dlatego że nikomu nie chce się wpisywać numeru anonsa żeby go usunąć. ogłoszenia powinny być automatycznie usówane po upływie 3 tygodni czy innego czasu. wtedy admin nie miałby dużo pracy i mógłby poświęcić zaoszczędzony czas na bike'a :D