Prosil bym naprawde pożądnych bikerów o pomoc,oraz chcialbym żeby zadne lolki rowerowe sie tu nie wypowiadaly bo juz mam dosyc tylko bikery z prawdziwego zdazenia ktuży znają sie na rzeczy.Please
sorka za bledy ale jestem dysortografikiem i wkurwia mnie strasznie to ze jakis pierdo...lony lol zamiast napisac cos mądrego to wychwytuje bledy.A pewnie morde ma jak by z kapiszonowca mu postrzelal
miecio , ja też jestem dyslektykiem ale przynajmniej staram się poprawiać swoje błędy ;) ! ! i nie masz się co pluć na bart'a , bo nikt tu twojej mordy nie obrarzał( tylko ty to robisz :/ ) a błąd jaki popełniłeś jest wręcz śmieszny ... ! ! a co do tarczy to do grimecki dawałbym tarzę grimecki ;]
Sorka ze uzylem mocnych slów ale to jest naprawde wkurwiające.Troche kultury.Wiem ze to jest polska ale sprubujmy cos zmienic.W krajach cywilizowanych 20 lat temu odkryto tą chorobe a w polsce to juz 5 lat temu dostawalem same lachy z dyktand i nie wiem za co.
Dobra zostawmy temat ortografi zajmijmy sie samym sednem.wiem ze tarcza grimeci jest na 200 mm ale ja mam adapter który mozna ustawic na 203 i 200 takze ni widze problemu.ta druga chyba o wiele lepiej chlodzi podobna do hayesa.
sadze ze 203 powinno wejsc do grimecy mam teraz 200 mm i jest wlasnie tak ze zacisk jest oddalony troche od tarczy i klocki nie dotykaja calej powieszchni tarczy ze 3 mm moze wlasnie byc roznicy