Zaufani importezy czesci ??
Zaufani importezy czesci ??
Witam
Mam takie do was pytanko.Od kogo kupowalisce czesci z imortu,i kogo moglibyscie mi polecic ,kogoś kto niewykreci wala. Bo jak wicie wszyscy zadaj aby wplacic im jakas zaliczke najpierw, a ja niemam zamiaru latac potem po Polsce za typem i moimi pieniedzmi.
Mam takie do was pytanko.Od kogo kupowalisce czesci z imortu,i kogo moglibyscie mi polecic ,kogoś kto niewykreci wala. Bo jak wicie wszyscy zadaj aby wplacic im jakas zaliczke najpierw, a ja niemam zamiaru latac potem po Polsce za typem i moimi pieniedzmi.
http://www.pinkbike.com/photo/1133578/
-
- Kontakt:
Witam
Ze swojej strony powiem tyle ze kase chce z gory bo niestety czesto ludzie sie wykrecaja od zakupu a ja nie chce zostac z towarem.
Ja ze swojej strony zawsze dopilnuje aby wszystko bylo ok - jestem odpowiedzialny i to pare ( set... ) osob mogloby potwierdzic gdyby tylko wiedzieli o istnieniu tego forum ;]
Kasa za amor to grosze, totalnie nie oplacalne by robic jakies walki , dlatego prosze bez takich textow typu - MOZE nie wykreci...
Ja sobie nie wyobrazam sytuacji wyslania komus pieniedzy i nie otrzymania towaru ;/ Nie wiem jak czego tu sie bac, masz dane namiary staly kontakt , nie widze obaw.
Ze swojej strony powiem tyle ze kase chce z gory bo niestety czesto ludzie sie wykrecaja od zakupu a ja nie chce zostac z towarem.
Ja ze swojej strony zawsze dopilnuje aby wszystko bylo ok - jestem odpowiedzialny i to pare ( set... ) osob mogloby potwierdzic gdyby tylko wiedzieli o istnieniu tego forum ;]
Kasa za amor to grosze, totalnie nie oplacalne by robic jakies walki , dlatego prosze bez takich textow typu - MOZE nie wykreci...
Ja sobie nie wyobrazam sytuacji wyslania komus pieniedzy i nie otrzymania towaru ;/ Nie wiem jak czego tu sie bac, masz dane namiary staly kontakt , nie widze obaw.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Max nie twierdze przecież ze ty kręcisz wały , topic założyłem ponieważ znalazłem w ogłoszeniu typa który podobno się tym zajmuje ale w rozmowie z nim wyglądał mi dosyć mało przkonywójąco , kolejnym powodem dla którego szukam rzetelnych ludzi to fakt że niedawno ( 2 miechy temu) zrobiłem „interes” z niekompetentna osoba. Miałem wtedy pieniądze uzbierane na kask i znalazłem na niemieckim ebay-u 3 miesięcznego SixSixOne Full Bravo , aukcje wygrałem dogadałem sie z typiara że ma wysłać paczkę do mojej rodzinki do Niemiec po tym jak ja jej wyśle hajs , i jak sie można domyślić wszystko pięknie ładnie było dopóki nie wysłałem pieniędzy , a potem ślad po niej zaginął .Także Max nie bulwersuj sie bo przecież ja nie twierdze ze ty kręcisz jakieś wały, a sam wiesz na pewno ze nie wszyscy sa tacy uczciwi jak ja czy ty
http://www.pinkbike.com/photo/1133578/
-
- Kontakt:
Bardzo mi milo, ja wiem ze to nie o to chodzi, przykro mi ze cie wykrecono - mam nadzieje ze sprawa sie zajales i wszystko zostalo wyjasnione? Bo ebay to nie polska ;p i tam takie sprawy bardzo szybko i konkretnie doprowadzaja do porzadku.
Jesli nie to mam nadzieje ze masz jeszcze dowod wplaty, jesli tak to to jest do zalatwienia i ta osoba zaplaci ci za wszystkie twoje koszty + bedzie zoobowiazana oddac ci towar lub rownowartosc.
A co do interesu to zapraszam na gg: 2134324 lub telefonicznie 075 7643674
Piotrek
Prosze o telefon po poludniu bo wlasnie ide na egzamin ;/
Dziekuje za zaufanie i pozdrawiam ;]
Jesli nie to mam nadzieje ze masz jeszcze dowod wplaty, jesli tak to to jest do zalatwienia i ta osoba zaplaci ci za wszystkie twoje koszty + bedzie zoobowiazana oddac ci towar lub rownowartosc.
A co do interesu to zapraszam na gg: 2134324 lub telefonicznie 075 7643674
Piotrek
Prosze o telefon po poludniu bo wlasnie ide na egzamin ;/
Dziekuje za zaufanie i pozdrawiam ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Bez wątpienia najlepszym importerem jest Jasiek Pęczek (nie wiem czy dobrze pamietam :) ) niejaki yoshio!!! brałem od niego 2 lata temu boxxera i wpłacalem z góry kase i wszystko było spoko amor świetny żaden wałek!!! Poza tym koles ma najwięcej w swojej ofercie a jak niema akurat tego co chcesz to dzwonisz do niego podajesz mu co Cie interesuje i za 2 dni masz ok 5 propozycji tego co chciałeś!!! ma najlepsze ceny i jest naprawdę wporządku!!!
nie podlega żadnej dyskusji że on jest najlepszym importerem!!! aha i jego cześci są przedewszystkim z austri i okolic austri!!!
nie podlega żadnej dyskusji że on jest najlepszym importerem!!! aha i jego cześci są przedewszystkim z austri i okolic austri!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678