Cosik do enduro ale mocne :D:D:D
Cosik do enduro ale mocne :D:D:D
No witam...
Chciałem spyać was o wasze typy na amora do enduro w cenie sporej aczykolwiek niedużej ;) Maximum 350 $... Tylko jedna adnotacja - ważę nie mało bo 98 kg no i ten amorek nie będzie stał na balkonie...
Pzdr i wielkie dzięki...
Chciałem spyać was o wasze typy na amora do enduro w cenie sporej aczykolwiek niedużej ;) Maximum 350 $... Tylko jedna adnotacja - ważę nie mało bo 98 kg no i ten amorek nie będzie stał na balkonie...
Pzdr i wielkie dzięki...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja za 330 ojro kupilem NOWEGO boxxerka 2004 na ebay'u. Wiec trzeba szukac. Za przesylke nie placilem bo sam sobie po niego pojechalem do drezna. Zeby byc pewny ze wszystko jest ok. Czyli koszt zakupu zwiekszyl sie o koszty dojazdu autkiem. Ale powiem ze sie oplacalo bo kupilem ze sklepu. Jak przyjechalme to kolo przy mnie zdjal go z wystawy i wypisal gware na 24 miechy i wsadzil go do mojej fury sprzedjaac mi jeszcze stery roxxa za 20 euro. Wiec czasem udaje sie naprawde fajne rzeczy wyrwac tylko trzeba szukac.
Z1 FR SL byłoby idealne. Waży to niewiele, bo powietrzne, a jest dość pancerny i można wyregulować tak aby chodził jak sprężynowiec. Dodatkowo nie ma znaczenia ile ważysz, czy 50kg czy 100kg. Jako że jest to najwyższy model z1 ma w środku wszystko co najlepsze, tłumiki hscv i regulacje tłumienia ecc5. Nówke z 2003 roku kupiłem niedawno na allegro za 1300zł.