ból nadgarstków - co stosować
ból nadgarstków - co stosować
co na ból nadgarstków, są jakieś uszywniacze?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504
Ja miałem bóle nadgarstków jak zaczynałem jeździć na biku
Dla mnie skuteczne na ten ból było nasmarowanie jakims żelem na ból stawów i mięśni takie wynalazki co w aptekach mówia na to żel dla sportowców
na noc smarowałem i owijałem nadgarstki w bandaż elastyczny i na drugi dzień było spoko
Ale jak cie boli podczas jazdy tylko wtedy gdy np lądujesz na hopce to najlebiej odpusć sobie śmiganie na 2-3 dni i wykuruj to bo potem morze być tylko gorzej
Dla mnie skuteczne na ten ból było nasmarowanie jakims żelem na ból stawów i mięśni takie wynalazki co w aptekach mówia na to żel dla sportowców
na noc smarowałem i owijałem nadgarstki w bandaż elastyczny i na drugi dzień było spoko
Ale jak cie boli podczas jazdy tylko wtedy gdy np lądujesz na hopce to najlebiej odpusć sobie śmiganie na 2-3 dni i wykuruj to bo potem morze być tylko gorzej
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hmmm... no nie wiem... :) ja bym radzil lepszy amor albo zamiast wydawac 200 zeta to kupic sobie bandaz elastyczny i mysle ze dzialanie bedzie podobne... no i.. w sumie... podczas jazdy nie ma prawa bolec... jak mnie boli np krzyz to ledwo co dojezdzam na chopy. i sobie skocze ze 2-3 razy to nie czuje juz nic (adrenalina) no a jak wracam to sie ruszac nie moge... :)
abstynencja rowerowa jesli sa to bole spowodowane nadwyrezeniem... a poza tym musisz z czasem nauczyc sie lepiej tlumic nie jest to raczej sprawa widelca bo ludzie na bmxach tez lataja duze rzeczy w streecie a nie maja tych problemow. z czasem minie jesli jest to tylko lekki bol podczas jazdy.
www.trialshop.pl
[quote="Rafał(olsztyn"]okład z młodych piersi:P Najlepszy:P A tak w ogole to usztywniaj sobie przed jazda bandazem elastycznym(tylko nie za mocno zeby Ci krew doplyuwala- tansyz model reakwiczek z usztywniaczami), albo amorek lepszy, albo tesh nie laduj na przod przy skokach tylko na tyl:P!![/quote]
Stary co ty **********!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcesz z chlopaka kaleke zrobic?
Jak owiniesz staw to bedzie on podtrzymywany przez ten caly bandaz i wtedy pracuje on mniej naturalnie i przy wiekszym obciazeniu peka torebka stawowa........ genialne
Stary co ty **********!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcesz z chlopaka kaleke zrobic?
Jak owiniesz staw to bedzie on podtrzymywany przez ten caly bandaz i wtedy pracuje on mniej naturalnie i przy wiekszym obciazeniu peka torebka stawowa........ genialne
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
Hehe, nie powiedziałem że jeżdżę na widelcu treka, sporo w skate parku i nie mam zamiaru wstawiać amora. Po prostu tak mi pasuje. A napierdala mnie nie jeden dzień, tylko 8 miesięcy, tzn ostatnio jest lepiej, ale przydały by się te usztywniacze. Walę konia tylko prawą ręką(lewą nie nadążam), żeby uleczyć obie będę musiał poćwiczyć...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=565504