Obręcze, dylemat!!!
Obręcze, dylemat!!!
Witam!
Mam problem
moje kółka to:
tył: supra mt, piasta no name, dt champion
przód: stare koło 11-sto letnie :P
Nie wiem teraz czy kupić przednie kółko całkiem nowe czy do tylnego kupic inną obręcz a supre dac juz na przód ??
Jaką obręcz wogóle brać na przód ??? moze sr double track ??
Która obręcz lepsza DX 32 czy supra mt ???
Mam problem
moje kółka to:
tył: supra mt, piasta no name, dt champion
przód: stare koło 11-sto letnie :P
Nie wiem teraz czy kupić przednie kółko całkiem nowe czy do tylnego kupic inną obręcz a supre dac juz na przód ??
Jaką obręcz wogóle brać na przód ??? moze sr double track ??
Która obręcz lepsza DX 32 czy supra mt ???
Zależy trochę na jakich hamplach jeździsz. Jeżeli myślisz o Double Trackach to pewnie tarcze... :) Sun Rims DT = bardzo pożadna obręcz... chociaż z drugiej strony DX tańszy a porównywalny.
Mogę Ci powiedzieć, że za jakiś czas sam zmieniam obręcza na Double Tracki... tylko 24". Sporo dobrego o nich czytałem, a jak zobaczyłem na żywo to wow... :)
Pozdrawiam!~
Mogę Ci powiedzieć, że za jakiś czas sam zmieniam obręcza na Double Tracki... tylko 24". Sporo dobrego o nich czytałem, a jak zobaczyłem na żywo to wow... :)
Pozdrawiam!~
...24"...
najleprza obręcz to mavick d521 albo d321.
obręsze nie do zdarcia.ja mam teraz d321 ale miałem kiedyś d521 i oby dwa modele są świetne.na d521 jechałem na dual slalomie na przbitej dętce i nawet sie nie rozjechała na boki.mavick robi najleprze ale najdroższe obręcze
obręsze nie do zdarcia.ja mam teraz d321 ale miałem kiedyś d521 i oby dwa modele są świetne.na d521 jechałem na dual slalomie na przbitej dętce i nawet sie nie rozjechała na boki.mavick robi najleprze ale najdroższe obręcze
napierdalamy napierdalami i *** z tego mamy
Zastanawiam sie, moze by tak sam tył zrobić, a przód jeszcze zostawić.
Na tył musz miec pod v-ki. Dlatego bym kupił może dx 32 a supre dałna przód?
Dlatego p[ytam czy dx32 jest mocniejszy i ogólnie lepszy od supry mt ?? I do tego piaste jeszcze nie wiem jaką kupić na tył. Poradzicie mi coś ?? tylko raczej sklepową a nie samoróbke, i żeby mocna była. na całe koło mam 400-450 zeta. Doliczyć trzeba 30 zł za zaplecenie i 36 za szprycy.
Na tył musz miec pod v-ki. Dlatego bym kupił może dx 32 a supre dałna przód?
Dlatego p[ytam czy dx32 jest mocniejszy i ogólnie lepszy od supry mt ?? I do tego piaste jeszcze nie wiem jaką kupić na tył. Poradzicie mi coś ?? tylko raczej sklepową a nie samoróbke, i żeby mocna była. na całe koło mam 400-450 zeta. Doliczyć trzeba 30 zł za zaplecenie i 36 za szprycy.
zostaw supre na tyle, latwiej vke wyregulowac - pomyslal ktos o tym?
piasty pod singla beda nsx w polowie lutego, na 36 cipek. firmowka, nie samorobka. zostaw do tego supre na tyl, walnij nowa supre na przod (ewentualnie nowa i stara zamien meijscami) i dobrze szprychy do tego.
piasty pod singla beda nsx w polowie lutego, na 36 cipek. firmowka, nie samorobka. zostaw do tego supre na tyl, walnij nowa supre na przod (ewentualnie nowa i stara zamien meijscami) i dobrze szprychy do tego.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt