VELO
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tego co piszesz teddykgb wynika, że od poczatku wiedziałeś, że będziesz musiał zapłacić za nowy widelec, więc czemu masz pretensje ??? To tak jakby kobita w sklepie wydała Ci za dużo 100 zeta a Ty byś jej o tym nie powiedział i miałbyś do niej pretensje, że się na drugi dzień upomniała. To nie chodzi o jakiś bałagan czy ludzki błąd ale o UCZCIWOŚĆ !!! Sorry ale jakby mnie sie to przytrafiło to od razu zadzwoniłbym do Velo i zapytał... coż może uznasz, że jestem naiwny...
Po pierwsze nie widelec tylko kask po drugie oni zadzwonili do mnie po miesiącu a ja jush kasku nie miałem bo go sprzedałem żeby kupić sobie nowy amor bo swojego RST tesh zakatowałem no i nawet jagbym chciał im zapłcić to kasy nie miałem.Po tym jak mnie podali do sądu poszedłem po rade do rzecznika praw konsumenta i on tesh powiedział ze to ich wina ale jush dal świętego spokoju jakoś znalazlem te 180 zł i im zapłciłem i nie chce miec z nimi jush nic do czynienia. A czy jesteś naiwny to nie wiem.
http://www.pinkbike.com/photo/807397/
Sprawa kasu po wypadku
dla mnie teddykgb to cwaniaczek. Jesli nawet mnie by sie cos takiego przydażyło i chciałbym być nieuczciwy i nie poinformować Velo o ich błędzie to przynajmniej bym siedział cicho i nie rozwalał tych pieniędzy które miałem dla nich przygotowane za kask. Jesli do końca roku księgowość u nich nic by nie zauważyla wtedy to juz ich problem ale jakby się zorientowali wtedy bym przeprosił za zwłokę i oddał kasę. A ty kase po kilku dniach rozj........ i zadowolony. Bardzo brzydki chłopiec
-
- Kontakt: