Oszukista!! tak
Oszukista!! tak
Ej pamiętacie jak kiedyś było głośno o takim kolesiu co robił w ***** wszystkich na allegro czy nieuczciwymi wymianami sprzętu?
Czy on nie był przypadkiem z rudy śląskiej?
Kurde a nie dawno miałem zapisany jego adres na kartce... czy jego kumpla...
prosze o odp. bo to dla mnie ważne
Czy on nie był przypadkiem z rudy śląskiej?
Kurde a nie dawno miałem zapisany jego adres na kartce... czy jego kumpla...
prosze o odp. bo to dla mnie ważne
-
- Kontakt:
Nio wiec niestety jak razem doszlismy to TEN ZIOM...
2 tygodnie temu umowilem sie na zamiane moj mph3 za zapowietrzona grimeke s8
Oczywiscie miala byc rowna wysylka, jednak jako doswiadczony sprzedawca nie ufalem szczeniakowi tym bardziej ze mi ta xywka nie pasila,... Co innego bikerom ktorzy sa stalymi bywalcami sceny itd.
Nio i swojego nawet nie odkrecilem czekajac na tamta paczke...
Oczywiscie wbrew jego zapewnienia paczki do dzis nie ma , i zapewne jej nie wyslal ;/
Ciesze sie ze nie wyslalem hebal bo jak enjoy slucznie mowi hamowalbym butem :(
Smierc lamie i niech ktos sie wreszcie do niego przejdzie... ja juz mu stosownie napislem co o tym mysle ;/
pis
2 tygodnie temu umowilem sie na zamiane moj mph3 za zapowietrzona grimeke s8
Oczywiscie miala byc rowna wysylka, jednak jako doswiadczony sprzedawca nie ufalem szczeniakowi tym bardziej ze mi ta xywka nie pasila,... Co innego bikerom ktorzy sa stalymi bywalcami sceny itd.
Nio i swojego nawet nie odkrecilem czekajac na tamta paczke...
Oczywiscie wbrew jego zapewnienia paczki do dzis nie ma , i zapewne jej nie wyslal ;/
Ciesze sie ze nie wyslalem hebal bo jak enjoy slucznie mowi hamowalbym butem :(
Smierc lamie i niech ktos sie wreszcie do niego przejdzie... ja juz mu stosownie napislem co o tym mysle ;/
pis
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
właśnie... ja miałem oferte wymiany
sherman flick 2003 + grimeca sys 8 [która miała być maxa] = mój dj3 2003 + dopłata 500 zł
ktoś mi powiedział że to ten sam koleś, razem z maxem doszliśmy do wniosku że to ten sam koles, więc ostrzegam
jak macie oferte kupna z RUDY ŚLĄSKIEJ to sie zastanówcie 5 razy !!!!!!!!!
sherman flick 2003 + grimeca sys 8 [która miała być maxa] = mój dj3 2003 + dopłata 500 zł
ktoś mi powiedział że to ten sam koleś, razem z maxem doszliśmy do wniosku że to ten sam koles, więc ostrzegam
jak macie oferte kupna z RUDY ŚLĄSKIEJ to sie zastanówcie 5 razy !!!!!!!!!
-
- Kontakt:
a jednak enjoy nie wyszlo :) szkoda ze tak daleko tez bym sie przylaczyl. a mzoe ktos z wawki jest wolny w sobote bo jest u nas taki jeden co tez nas ciagle probuje w **** zrobic i sie doigral dzis.. w sobote bedzie akcja jak kto chce niech wpada do falenicy tylko uprzednio z nami sie umuwi :) tzn ze mna albo wujkiem :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hahaha
kolo o pseudonimie MOTOCROSSER też ma u mnie przejebane !!!!!
chciał się ze m,ną wymienić za suntoura ns !! chciał mi za to daż dwa hayesy HFX-9 !! i też chciał zebym pierwszy wysłał :P:P
no ale oczywiście nie wysłałem tylko czekałem na przsyłke
kolo mi juz jakis miasiąc obiecuje ze wysłał robił wogóle jakoś dziwne jazdy ze wysłał ale nie doszło itd....
ciesze sie ze mi tego nie wyłałem
a tak wogóle to mi podał ze mieszka w szczecinie tylko zeym mu syłał na odres wujka w gdzies na śląsku nie pamietam teraz czy to bya faktyczno ruda śląska !!
Wię kolo ma poprostu u mnie przejebane !!!!!!!!!!
jak sie wybieraciue mu wpierdolić to ja się do was przyłączam !!!!!!!!
kolo o pseudonimie MOTOCROSSER też ma u mnie przejebane !!!!!
chciał się ze m,ną wymienić za suntoura ns !! chciał mi za to daż dwa hayesy HFX-9 !! i też chciał zebym pierwszy wysłał :P:P
no ale oczywiście nie wysłałem tylko czekałem na przsyłke
kolo mi juz jakis miasiąc obiecuje ze wysłał robił wogóle jakoś dziwne jazdy ze wysłał ale nie doszło itd....
ciesze sie ze mi tego nie wyłałem
a tak wogóle to mi podał ze mieszka w szczecinie tylko zeym mu syłał na odres wujka w gdzies na śląsku nie pamietam teraz czy to bya faktyczno ruda śląska !!
Wię kolo ma poprostu u mnie przejebane !!!!!!!!!!
jak sie wybieraciue mu wpierdolić to ja się do was przyłączam !!!!!!!!
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
-
- Kontakt:
no kurwa :D to jak niepamietacie to przypomne to wlasnie mnie w **** zrobile z deska (wyzej enjoy wspomnial) i nie tylko z deska .. jest moze dostep do starego forum bo tam wszystko ladnie opisalem ;) (nawet imie nazwisko adres wszystko - jak cos to jeszcze poszukam) max jak cos ja jade z toba... bo umnei to na maxa przepierdolil koles... ide cos zjem i moze napisze jeszcze raz (chyba juz 5 na tym forum jak to bylo ) kurwa SKURWIEL!!! az sie wkurwilem jak tylko przeczytalem temat...