Jak zgrubnąć?
Jak zgrubnąć?
Otóż mam taki problem, że jestem zbyt chudy ( 54kg, 170cm, 18 lat) Próbuje na wszelkie sposoby, ale się nie udaje. Wydaje się, że trzeba dużo jeść, ale jak widać tak nie jest, bo jem dużo. Ludzie sobie pewnie myślą, że mnie w domu nie karmią albo wypuścili mnie z Oświęcimia ;( Niby mam te 18 lat ale jakby ktoś mnie nie znał to wyglądam na 15.
Może ktoś miał podobny problem i stosował jakąś specjalną dietę i może się ze mną nią podzielić. Byłbym bardzo wdzięczny.
Jak wiadomo w naszym extremalnym sporcie jesteśmy narażeni na kontuzje. Mnie na szczescie nic grożnego nie spotkało, ale gdyby (odpukać) coś nie wyszło przy skoku czy ostrym zakręcie i bym się wpaskudził np. w drzewo to ze mnie chyba nic by nie zostało, a osoby o znacznej masie, mocniejsze, to mają większe szanse.
... a miało być krótko :P myśle ze kumacie potrzebuje " diety cód " na grubnięcie :)
z góry dzięki
Może ktoś miał podobny problem i stosował jakąś specjalną dietę i może się ze mną nią podzielić. Byłbym bardzo wdzięczny.
Jak wiadomo w naszym extremalnym sporcie jesteśmy narażeni na kontuzje. Mnie na szczescie nic grożnego nie spotkało, ale gdyby (odpukać) coś nie wyszło przy skoku czy ostrym zakręcie i bym się wpaskudził np. w drzewo to ze mnie chyba nic by nie zostało, a osoby o znacznej masie, mocniejsze, to mają większe szanse.
... a miało być krótko :P myśle ze kumacie potrzebuje " diety cód " na grubnięcie :)
z góry dzięki
[b]bart[/b] Popieram:] Na śniadanie wcinasz jajecznice z szynką i z serem (oczywiście z 4 jaj) pózńiej jakąś paczke dużych chipsów. Na obiad full ziemniaków i jakiś tłusty kotlet. Póżniej lody albo czipsy. Na kolacje z 4 kromki i kiełbase na oleju podsmażaną:P No i częściej siedz przy kompie i TV niż na rower iść.
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
[b]timon[/b] to masz naprawde problem bo to chyba normalne nie jest.
pojdz do jakiegos konowała(lekrza) moze on cos poradzi
ja moge odradzic Ci jedzenie w restołracjach szybkiej obsługi typu kfc itp.
bo zamiast przytyc to sie nabawisz jakis wrzodow to samo z chipsami i frytkami. wperdzielaj czekolade ,lody, duzo ryzu ziemniakow makaronu z sosami no i duzo sportu
pojdz do jakiegos konowała(lekrza) moze on cos poradzi
ja moge odradzic Ci jedzenie w restołracjach szybkiej obsługi typu kfc itp.
bo zamiast przytyc to sie nabawisz jakis wrzodow to samo z chipsami i frytkami. wperdzielaj czekolade ,lody, duzo ryzu ziemniakow makaronu z sosami no i duzo sportu
http://www.s-cam.pl/