Jak zgrubnąć?

Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

No makaroni makaroni wcinaj to pewnie i przytyjesz choc ja nie powinienem sie udzielac bo mam 66,5kg przy 185cm, w szczytowych momentach osiagam zawrotna wage 70kg, ale to tuz po swietach bez zadnych cwiczen (wieloskoki, przysiady na jednej nodze bo na dwoch mozna sie zesrac, rzadziej cos na rece) i wogole gajs. I jeszcze mozesz wcinac maslanki bo w nich troche tluszczu jest i nawet to dobre i niedrogie
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

na kolacje (jedz jak najpozniej) 2 kielbasy smazone do trego sporo musztardy isiedzisz przed tv...a tak to kupuj sobie bialko(odzywka)serwatke i cwicz sobie ompeczki itd..... skutkuje, niestyty w moim przypadku spalam to wszystko na rowrku
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

kup se metanabol i se jebnij listka albo kreatyne i nie cwicz wogle :) cyba ze zeznik i zdesperowany jestes to omena se jebnij ale wystarczy duzo mleka, paczki, tluszcz, brak ruchu, duzo gowien (chipsy, batoniki)
BK
Kontakt:

Post autor: BK »

Z przytyciem jest gorzej niz ze schudnieciem:/ nie mozan powiedziec jedz więcej, tez tak miałem, to jest indywidualny problem. Tu musiesz isc do dietetyka albo poradni metabolicznej, oni Cie zbadaja i powiedza co i jak.
:::: i tak warto żyć ::::
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Stary...Jest jedna dieta...Ze mna było smiesznie bo jak miałem gdzies z 10 lat to byłem taka kluska na nózkach nawet na 1 nodze stac nie potrafiłem :D A teraz wyciągneło mnie do góry schudłem jak jasna cholera i tez szukałem sposobu na tycie i poprostu jedz wszystko na co Ci przyjdzie ochota i jedz zawsze jak jestes głodny, nigdy nie czekaz az np dojdziesz do domu, musisz jesc regularnie np sniaganie to w zaleznosci od szkoły ale np obiad zawsze ok 17-18 kolacja zawsze o 20-21 wiadomo nie musisz co do sekundy :P A i pamietaj zeby sie obzerac przed snem a odrazu przybierzesz na wadze. Wpierdalania ciagle słodyczy gówno da, bo to tylko puste kalorie ktore dadza sam tłuszcz a zero energi...
Aha i pamietaj o normalnym obiedzie (zadnej pizzy zamiast mamusinego kotlecika z ziemniaczkami :D)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

jedz w kfc,mc donaldzie i takich innych.byl jakis film ze koles wpierdalal tylko to i ladnie przytyl.
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

to sie wiąże z bardzo dobrą przemianą materii (to nie tasiemiec:), teraz tez próbuje wychaczyć sposób na to żeby troche przybrać. podobnie jak chrosiciel wpierdzielam wszystko co mi stanie na drodze do tego chodze 2 razy w tygodniu na basen więc mi sie to nie układa na brzuch tylko na mięśnie, mysle że ze 3 miesiące takiej kuracji i będe widział efekty. a co do kotlecika to kotlecik mniaamm najlepiej "sote" czy jakoś tak sie to pisze (taki bez panierki).
corny
Kontakt:

Post autor: corny »

a ja mam tylko 170 cm :(( i waze 60-65 (roznie bywa:P)

zryj duzo ryzu albo ziemniakow z sosami i salatek duzo do tego, ogolniemeiszaj to co tluste tym co zatyka, smacznego
gg:3347295
YZ
Kontakt:

Post autor: YZ »

Dużo białka, witaminy b12, c ...
Jedz kurczaki z rożna, makaron, ziemniaki, ryż, biały ser, pij kakao...
Nie polecam zażywania testosteronu, omnadrena(omena), clenbuterolu, metandienonu i innych shitów.
Kreatyna może być, tylko ćwicz troche (drążek, pąpki ci wystarczą).
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=643549
=EkLeR=
Kontakt:

Post autor: =EkLeR= »

zdradze wam moją tajemnice ale nikomu nie mówcie ja mam ok. 180cm i waze koło 80kg (mam 15 lat). jestem gruby ale u mnie to chyba troche rodzinne:D mam dużo ruchu bo poza bikiem trenuje 2h dziennie (nie powiem co bo wstyd się przyznać). a ty jak chcesz przytyć to możesz mieć problem najlepiej jedz wszystko i dużo.
życze powodzenia :D

ps. http://www.mp3s.pl/miriam_secret/ nie wchodźcie na tą strone
ekler
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

hehheheh też myśle nad taką dietą....i baaardzo dobrze że założyłeś temacik :]
ja mam 14 latek 186cm. i 71 kg. i wszyscy mówią że jestem strasznie chudy....i w sumie tak jest...i tez się zastanawiałem co jesc i ile i kiedy :] pije codziennie liter mleka i jem nesqiki rano i rosne non stop ........
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
Bogusz
Kontakt:

Post autor: Bogusz »

jaraj zioło,
zawsze sie po tym załącza ssanie takie..każdy kto jara nałogowo to grubas. Zobaczcie tą świnie Tede albo innych znanych blantowców
podpis?
dobryziom
Kontakt:

Post autor: dobryziom »

heh.. [b]Bogusz[/b] - dobre;]
najlepiej nie probuj utyć tylko przybierz mase. zapisz sie na siłke.
jedzenie w McShit'ach zle sie skonczy.
moze sprobuj pojsc do jakiegoś dietetyka. on ci ustawi otpowiednią diete i bedzie luz.
miłego tycia.
pozdro
gg# 5295568 | dobryziom@tlen.pl | pozdro
Wojtek
Kontakt:

Post autor: Wojtek »

olisko to ty jakiś dziwny praweie 1.9m 14 lat i tylko 71 ?? coś jest nie tak mleko+płatki co to daje no może jako uzupełnienie śniadanka z porządnych polskich kanapek ale nie jako samo śniadanie. jedz wszystko wszędzie zawsze. przedtem jak byłem głodny to sie chamowałem i czekałem na obiad kolacje itp. jak to mówią żeby jeść regularnie ale teraz wiem że to czeba inaczej.
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

Wojtek - no troche mało...:/ wiem...ale te płatki to spowodowały że tak urosłem duużo chyba...a mleko to dobra sprawa bo mocne kości i zeby...a teraz jak jestem głodny to jem zawsze bo tez tak hamowałem się do kolacji czy tam obiadu.....

a z tym jaraniem to jest wileki kit i tyle... że tam tede czy jakiś inny raper jest wielki i gruby to nie przez palenie na pewno :] tylko przez siedzenie godzinami na siłowni picie browarka i jedzenie cały czas tłustych rzeczy żeby być własnie takim i myśle że to nie jest zdrowe i tez myśle sobei że nie ma takiej pewnej diety na tycie ponieważ każdy człowiek ma inna przemianę materii. Do mojej klasy chodzi koleś jest meega gruby i wogole...i wcale nie je dużo...ja jem wiecej od niego i jakoś to spalam..nie weim jak on spedza czas czy siedzi przy kompie 24 /h czy tak jak ja w każdym wolnym czasie wychodzi na bike'a...w każdym razie to chyba taki wiek...chociaz też nie jestm pewny bo jeżeli koelś który założył ten temat ma 18 lat to już chyba jest w wieku kiedy wszystko powoli siuę " uspokaja" i też nie grubnie szybko.....nie wiem...moim zdaniem trzeba duużo jesć albo iść do dietetyka żeby przepisał jakieś witaminy i inne badziewie...

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

bogusz ma racje-(na wlasnym przykladzie choc nie nalugi a od niedawna sxe)po paleniu jest sie glodnym jak nie iwem i jest chetka u mnie zawsze na mleko:D:D
GiZzMoO
Kontakt:

Post autor: GiZzMoO »

a ja to tam mam w dupie nawet jak probuje zgubnac to nic... mam 16 lat 61 kilo wagi przy 179cm i hu** z tym choc wolalbym wiecej wazyc ale z wiekiem chyba zwieksze ciezar ciala bo jak narazie wdupiam ile sie da i nic ;p

ps nie mart sie moj bracik w ciagu 2 lat z 54 kg ciulika zrobil sie 80 kilogramowym gosciem :) (duzo zarcia i intensywny trening na silowni :P)
gg 2109933
pieniekziom
Kontakt:

Post autor: pieniekziom »

wuesz mozesz miec 190 i 14 lat... ale pewnie wygladasz jak sznurek bo masz bary szerokosci bioder.... podaj ile masz w biodrach i w klacie..

ja mam 175cm 63 kg i jestem z 1989... i urosnac nie moge...przez rok urosłem 1cm... codziennie wpierdalam 2 szklanki mleka... od bardzo dawna... od kad pamietam;]

nie da sie zgrubnac... znaczy jak jestes cieniutki jak patyczek to nagle nie zrobi sie z ciebei swinia...jak bedziesz duzo jadł albo cos to poprostu ci urosnie brzuch i dupa...
hueheuheue
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

gizzmoo mam identyczne parametry jak ty:D:D:D
ps nalepszy motyw na przytycie!!!!!!!!!!!!!!!

idz pomieszkac ze swoja babcia przez jakies 2 /3 tygodnie-- ich standardowy tekst: taki cuhdy jestes zjadlbyds jescze troche itp
napewno utyjesz:D
ODPOWIEDZ