John Cowan
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=10493 wiem że nie na temat ale warto to poczytać, bo połowa posyów tu jest nie na temat, panowie luzz
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- moderator
- Kontakt:
Może Cowan Zmienił Zainteresowania I Śpiewa Cuntry?? HeH
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
-
- Kontakt:
[b]-Przemooo-[/b] może i jestem mlody(13 lat) i mimo że jeżdż dopiero 4 miechy to sfoje umiem(no footer sead grab, no footer, one hander, x-up i lekki no hander) i jak będe w twoim wieku to może będe lepszy!!!
Po drugie jak szanowny kolega [b]Breeder[/b] stwierdził nie używam bluzgatora. Po trzecie to nie ja rozpoczołem ta cala bluzganine tylko kolega [b]Wiedzmin[/b] od słów: "cowan hujnia" [b]johny_mtb[/b] i ja (bo się do niego dołączylem) chcieliśmy tylko linki z Cowan fotami, a nie jakieś wywady o Cowanie i kto jest od niego lepszy. Każdy ma prawo do swojej opini ale niech jej nie wyraża o to nie przoszony.
P.S.
W rzeczywistośni nic nie mam do obecnych tu użytkowników forum, ale zauważcie że na prawie 3 strony topiku byla tylko jedna odpowiedź NA TEMAT.
Panowie wyluzujcie. Jak wszycy pomyślą,a potem dopiero zrobia, to forum bedzie o wiele lepsze. Podsumowujac ten temat to: żadnych sensownych odpowiedzi, a tylko bluzg, bluzg i jeszcze raz bluzg. I PO CO TO??
Apropos to ma ktoś w końcu jakies fajne linki z Johnem Cowanem riderem Kony, a nie jakimś fotografem czy spiewakiem country(Nie licząc Pink bika bo to już sam se znalazłem)!!!
Po drugie jak szanowny kolega [b]Breeder[/b] stwierdził nie używam bluzgatora. Po trzecie to nie ja rozpoczołem ta cala bluzganine tylko kolega [b]Wiedzmin[/b] od słów: "cowan hujnia" [b]johny_mtb[/b] i ja (bo się do niego dołączylem) chcieliśmy tylko linki z Cowan fotami, a nie jakieś wywady o Cowanie i kto jest od niego lepszy. Każdy ma prawo do swojej opini ale niech jej nie wyraża o to nie przoszony.
P.S.
W rzeczywistośni nic nie mam do obecnych tu użytkowników forum, ale zauważcie że na prawie 3 strony topiku byla tylko jedna odpowiedź NA TEMAT.
Panowie wyluzujcie. Jak wszycy pomyślą,a potem dopiero zrobia, to forum bedzie o wiele lepsze. Podsumowujac ten temat to: żadnych sensownych odpowiedzi, a tylko bluzg, bluzg i jeszcze raz bluzg. I PO CO TO??
Apropos to ma ktoś w końcu jakies fajne linki z Johnem Cowanem riderem Kony, a nie jakimś fotografem czy spiewakiem country(Nie licząc Pink bika bo to już sam se znalazłem)!!!
Jest już rofer ;]
-
- Kontakt:
roteiro z calego serca ci zycze zebys byl lepszy odemnie ale po co ci jego fotki ty mi powiedz ? nie lepiej pouczyc sie czegos pozytecznego niz ogladac fotki cowana ? wejdz wieczorkiem na pink bike i poogladahj fotki dirt jump to jest lepsze niz fotki cowana i ogolnie nie rozumiem ludzi ktorzy maja swoich idoli i wpatruja sie w ich fotki ... lepiej isc jezdzic i starac sie byc lepszym od niego ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
Drogi [b]-Przemooo-[/b] chętnie bym pojedził oddał wszystkie filmy i foty rowerawe za to żeby pojeździc ale niestety(sam looknij na moje zdjęcie) moja rama nie jest przeznaczona do katowani i pekła po nie udanym gapie na plaskie!!! Po drugie to nie jest muj idol!!! nawet troche mnie czasem wkurza tym że ciągle robi to sama (backflip i superman), a fotki na pinku w kategorii dirt jump już oglądałem i uważem że są lepsze od cowana. Po po prosu mialem ochote obejżeć jego fotki!! Równie milo ogląda mi sie fotki, np. w opisach użytkowników!! Cowan nie jest mojim wyznacznikiem i nie chce go w 100% naśladować!!! A i nie uważam że jesteś lama, co może wyniknąć z powuższego mojego posta!!! I sorry za bluzgi, ale się trochę wkur.wilem!! Bądźmy bikerami, anie jakimiś dresami co im tylko bluzgi w glowie!!!
Jest już rofer ;]
Dobra panowie skończmy ten wyklad. Odp. na posta <przema> . Podobnie jak <Roteiro> mam zamiar doskonalić się i nie mam jednego idola bo uwazam ze jest wielu zaje*istych bikerów. Poprostu chciałem kilka fotek pooglądać ... ale wiadomo są inne strony na których sa inni riderzy.
Za bluzgi sorry wkurw*ony bylem troche wiec moze juz zakonczymy ta pyskowke i zaczniemy zajmowac sie tym co najlepiej potrafimy: jeżdzeniem na rowerze. Jeszcze raz przepraszam za obrazy i skonczmy juz ta zenade :)
Za bluzgi sorry wkurw*ony bylem troche wiec moze juz zakonczymy ta pyskowke i zaczniemy zajmowac sie tym co najlepiej potrafimy: jeżdzeniem na rowerze. Jeszcze raz przepraszam za obrazy i skonczmy juz ta zenade :)
bosze, flaki mi sie przewracaja jak was czytam, dzieci drogie nauczcie sie troche kultury wypowiedzi po pierwsze, po drugie podziwiajcie ludzi ktorzy jezdza lepiej od was a nie obgadujcie ich, uczcie sie od nich, juz pomijam fakt ze wiekszosc z was jak DH-MANIAK to pozerzy siedzacy przed kompem,i nigdy nawet 5% umiejetnosci cowana nie osiagna ale przeciez chodzi o przyjemnosc ktora niesie ten sport, Johnny_mtb- dobrze ze masz swoje zdanie,ale wyrazaj je troche bardziej inteligentnie
Peace
Peace
Local Swinga-Swinga
-
- Kontakt:
Sorki chłopaki ale nie mam fotek ale Cowan to nie hujnia --> pomyśl co mówisz wiedźmin ?? Zrób chodź raz backflipa ( nie mówie że ja go robie) już nei mówie o wylądowaniu i utrzymaniu go ........... no comments . A co do innych riderów to Berrecloth jest spoczo nie wspominając już o Cowanie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=534288
-
- Kontakt: