double track i dx32
double track i dx32
słuchajcie, co będzie monciejsze dx czy double track ale w wersji tańszej (nie spawanej)? dx wydaje się być mocniejszy ze względu na 5 komór i swoją szerokość. double track jest też szeroki i wyższy od dx'a, ale ma jedną komore.
co sądzicie na ten temat?
co sądzicie na ten temat?
miałem DX32,DW,a teraz DT!!!!!
DX mocna ale jak przypierdolisz w kamień,kożeń itp itd to scianki sie lubią wginać no i jest ciężka!!!!
DW- kupa gówna!!!!ciężka jak skurwysyn!!!nie kazda oponka pasuje bo ma wysokie ranty i nie kazda oponka wchodzi (np michelin mud 2.2 nie wchodzi)!!!!ogólnie dupna obrecz!!!!no i jest za miekka!!!!
DT-dla mnie wypasik!!!wytrzymała,sztywna,twarde alu,no i całkiem lekka jak na to co oferuje!!!!
mój wybór to :
1) DT
2) DX
3)DW
pozdROWER/postiDHbiker
DX mocna ale jak przypierdolisz w kamień,kożeń itp itd to scianki sie lubią wginać no i jest ciężka!!!!
DW- kupa gówna!!!!ciężka jak skurwysyn!!!nie kazda oponka pasuje bo ma wysokie ranty i nie kazda oponka wchodzi (np michelin mud 2.2 nie wchodzi)!!!!ogólnie dupna obrecz!!!!no i jest za miekka!!!!
DT-dla mnie wypasik!!!wytrzymała,sztywna,twarde alu,no i całkiem lekka jak na to co oferuje!!!!
mój wybór to :
1) DT
2) DX
3)DW
pozdROWER/postiDHbiker
http://www.postiDHbiker.of.pl/ <-moja www gorąco zapraszam!!!