† Śmierć bikera w Szczecinie :/

lukas
Kontakt:

Post autor: lukas »

wydaje mi sie że takie sytuacje zdarzają sie często ale prawdopodobnie nie wszystkie kończą sie tak tragicznie[*]...
problem w tym że każdy młody człowiek szuka przygód, jeśli ma rower i widzi kolesi śmigających, latających i pies go wie co jeszcze robiących też tak chce. od czego zaczynaliście? od złożenia roweru a dopiero później pierwszy bikeboard, bikeaction czy wizyta na dh- zonie? pewnie wiekszość z was złapało tą zajawke przez filmy itd. często widze łebków którzy nie powinni robić czegoś co robią, ale co im powiem? też tak zaczynałem.
a co do urzędasów to powiem tylę że o rowerach to oni wiedzą tyle że jest ich więcej po komuniach, że jazda to tylko w niedzielne słoneczne popołudnia. o ni nie znają tego sportu także nie ma się co dziwić.
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

[']['][']['][']['] Slyszalem o tym tu u nas w Szczecinie na os. majowym glosno bylo o tym, minuta ciszy [']['][']['][']['] Nie dosc ze ostatnio koles skakal z chopy i pikowal i z 7 metrow spadl na nogi i nie wiadomo czy bedzie chodzil ma w lewej nodze: zlamana kosc odowa, w 2 miejscach piszcel i w kosce ma 6 srub a w prawej podobnie, wspolczuje mu. On jest naprawde dobry skakal z 4 metrowych hop zaliczal dropy z ktorych niektorzy fullowce sie bali a on na ramie pointa zero amortyzacji robil to wszystko !!! powodzenia niech wraca do zdrowia!!!
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
R_O_S_A
Kontakt:

Post autor: R_O_S_A »

hehehe to prawda kazdemu moze sie to zdarzyc!!! Ale najbardziej mnie rozwala tekst GLIDERA "ja w kasku nie jezdze bo umiem skakac i jest mi niepotrzebny"!!!!! buahahahahahahahahahahaha!!!
Chłopie nigdy nie wiesz co sie moze zdarzyc!!!! Myslisz ze po co wszyscy na filmach jezdza z kaskiem??!! A dam głowe ze lepiej jezdza od ciebie!!!! I ty nie potrzebujesz kasku??? buahahahahaha
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

Szkoda chlopaka kim by nie byl... Ale to przestroga dla wszystkich aby nei przeceniac swoich umiejetnosci... Najbardziej mnie wkurwia ze na tym "forum" tam gdzie jest ten artukol to jezdza mu i nam bikerom ze niby robimy cos w miejscach publicznych i ze moze kazdy "przypakiem" wjechac na hope i sie zabic albo cos... A ze schodow tez ktos moze skoczyc i sie zabic i co? - przeciez nikt nei bedzie posadzal gminy za to ze schody sa niebezpieczne...

No ale coz... kazdy z nas decydujac sie na ten sport ( jak juz ktos wyzej wspomnial ) musi sie liczyc z obrazeniami a nawet ze smiercia. Chociaz lepiej nie dopuszczac do siebie mysli o smierci na biku. .{ " }. Chwilka ciszy...
Zycze wszystkim zeby cieszyli sie zyciem jak najdluzej sie da...
www.43ride.com
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

[quote="RapTuS"]moze i zrobia z tego jakas afere wieksza... ale to kolejny powod aby urzedy miejskie i stosowne instytucje zaczely wspierac inicjatywy tworzenia torow, skateparkow itp miejsc gdzie bikerzy mogliby jezdzic razem... byloby na pewno bezpieczniej...[/quote]

moim zdaniem odwrotnie...
www.trialshop.pl
swirek
Kontakt:

Post autor: swirek »

szkoda goscia to napewno, ale gorsze jest to ze potym kazdy w szczecinie bedzie uwazal baikerow za przyczyne jego smierci:( to smutne bo jak ktos kupi samochod a nie umie jezdzic i przetnie go na pol to nikt niewini za to firmy, a to co pisali ludzie ze szczecina na forum jest zalosne i niesprawiedliwe, ale ludzie to hu..je i nic nieporadzimy na to trzeba jezdzic dalej i niewnikac :)
ODPOWIEDZ