to wypasiony sprzet wart z 3tys conajmneij a skoro jest nowy to mzoe i wiecej :) a ten kolo na nim tylko po jajka jezdzil :] polecam go kupic jesli tylko maszkase ! :)
w mkbike nowa kona stuff kosztuje 4399zł. ciekawe tylko czy to nie jest jakiś lewy sprzęt, ciekawe kto sprzedawałby coś takiego za tak niską cenę. no ale jeśli ma papiery i jest możliwy odbiór osobisty to ja bym brał
no to po pięć złotych i juz powiem lol
nie no żartuje jak chcecie wygrać każdą aukcjie to prosze bardzo www.snip.pl wystarczy trochę się zagłębić w tajniki tej strony i juz jest
nie nie musicie mi kupować kwiatow nie, no nie dziękujcie :ASD
"Rower był używany amatorsko uczyłem sie na nim jezdziłem spokojnie" - k**wa!!
Jak ktoś coś takiego pisze to jest hu*em i kłamcą!!!
Co 2 ogłoszenie na giełdzie jest w stylu "nie katowany", "używany amatorsko", "super okazja SUPER MONSTER nie katowany, jeżdzony w XC" co co shit!!!!!!
[b]zielony wafel[/b] może tak być bo to np. jakiś pozer jest i kupił bika tylko dla lansu pojeździł przewrócił się kilka razy i już sprzedaje dużo jest takich ludzi do tego kasy ma tyle jak stąd do najbliższej galaktyki, którą też zamieszkują krasnale ogrodowe.
ostatnio ludzie mają sporo pecha - tyle razy już czytałem o rysach na goleniach od opierania o murek... jełopy:D. poza tym Wafel ma racje - najpierw gość reklamuje jakiś sprzęt jako rzecz do fr/ds/dh super wytrzymała, a potem mówi, że nic nie katowane, jego siostra jeździła na Monsterze :D