Allegro - pomocy!
Allegro - pomocy!
Jestem zarejestrowanym uzytkownikiem Allegro i wlasnie sprzedaje rower. Zostaly jeszcze 3 dni do konca licytacji... i mam 6 ofert z czgo 2 sensowne i lada momen powinna pojawic sie jeszcze jedna.
Jak klikam na kolesia ktory mi zlozyl oferte to nie widze ani jego adresu, ani maila ani nic oprucz pozytywnych i niegatywnych opinni. Moge oczywiscie kliknac "wyslilij maila do kupujacego z zapytaniem" ale wtedy przez allegro odrazy wysylam mu zapytanie... a ja chce tylko maila zoabaczyc... cokolwiek...
Jest jaki sposob, zeby sprawdzic jakiekolwiek dane o uzytkowniku allegro skladajacego mi oferte poza komentazami jakie otzrymal?
Kurcze to powinno byc proste i oczywiste, a ja za ***** nic nie moge znalesc... :/
Jak klikam na kolesia ktory mi zlozyl oferte to nie widze ani jego adresu, ani maila ani nic oprucz pozytywnych i niegatywnych opinni. Moge oczywiscie kliknac "wyslilij maila do kupujacego z zapytaniem" ale wtedy przez allegro odrazy wysylam mu zapytanie... a ja chce tylko maila zoabaczyc... cokolwiek...
Jest jaki sposob, zeby sprawdzic jakiekolwiek dane o uzytkowniku allegro skladajacego mi oferte poza komentazami jakie otzrymal?
Kurcze to powinno byc proste i oczywiste, a ja za ***** nic nie moge znalesc... :/
-
- Kontakt:
to ******* troche :/ Kurwa no, a niby czemu nie moge znac jego danych przed zakonczeniem aukcji? A co ja mu zrobie, jakis nalot, czy kurwa co? I skad mam wiedziec czy to nie ten typek ze slaska ktory wszystkich w ***** robi i nie psuje mi aukcji dajac najwyzsza cene? A nie bede do niego maili slal, bo jeszcze dam mu do zrozumienia, ze wygral (albo jest bliski) i juz nie bedzie licytowal. Kuuurwa :/
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25074381 - mam prsobe, zebyscie nie licytowali i nie podbijali ceny jesli nie chcecie kupic :P Potem jeszcze ktos z was wygra i bede mial problem.
-
- Kontakt: