Profesjonalny DIRT PARK

Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

jak bedzie to na mnie lucz napewno bede jezdzil, a jak beda gabki to wogule full wypas
QbaqBA
Kontakt:

Post autor: QbaqBA »

hej redrock to jest tam za warszawa jak sie jedzie do Gdanska??
tam gdzie jkais typ organizuje przejazdzki czołgami itp??
ej słuchajcie jak wam sie to uda to bedzie zqajebiscie
mysle ze nie bedzie problemów z tym ze tor bedz9ie nieuzywany...
napewno znajdzie sie masa chetnych
a znalezc sie tam powinny przedewszystkim stoliki i dirty o róznym stopniu tródnosci...
tak zeby mogli sie tam bawic poczatkujacy i ci doswiadczeni:)
.Mati.
Kontakt:

Post autor: .Mati. »

pierwsze co mi sie nasunelo to zdanie: to za piekne zeby bylo prawdziwe :D
ale i tak trzymam kciuki i powodzenia ;]

co do wstepu to spoko... przynamniej zadne menele nie beda wchodzic bo bedzie im szkoda 5 zl ;] wola na piwo pojsc...

POWODZENIA KURWA!!!!!!!!!! :D
MIECIO
Kontakt:

Post autor: MIECIO »

Czlowieku o takim czyms maże.Jestem chetny do fizycznej pomocy czegos takiego.Mam nadzieje ze to dojdzie do skutku i na kazury nie bede musial juz przyjeżdzac.Pozdro
BaDMaN
Kontakt:

Post autor: BaDMaN »

No ja co prawda jestem z drugiej strony wawy- Marek ale może bym wpadał
i jest to zajebisty pomysł żeby wreszcie coś taiego powstało koło Stolicy. A jak będą płatne wejścia to i sie basen z gąbkami i cały tor utrzyma. Ale gratuluje pomysłu ;]
KURA fr
Lokalizacja: Zgorzelec - tu nawet psy szczekają na rowerzystów...
Kontakt:

Post autor: KURA fr »

to zapodjacie jakis tor streetowy cos ala skatepark
dla mnie bomba :)
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Kura wiesz skatepark mógłby jednak nas troche więcej wynieść, na razie sie koncentrujemy na czymś na co ash tyle nie będziemy musieli władowac kasy. I jakieś prostsze rzeczy. Oczywiście w miare upływu czasu jeśli wszystko sie uda ;) będziemy sie starali tam dostawiać coś nowego, żeby nie zmarnować takiej okazji na miejscoowqe :) teraz tylko zmontujemy jakąś prezentacje w postaci filmu na którym pokażemy im na czym to polega i że na to duuużo chętnych jest ;) I zobaczymy jak konkretnie oni na to odpowiedzą.
3 majcie kciuki ;)

Jeśli sie coś ruszy będe o tym informował albo tu albo na nashej własnej stronce i jej forum :)

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

w sumie jakby bylo jak na goclawiu plus kilka dirtow to byloby spoko tylko wiecej pomyslow na linie , bo dirty 6 pod rzad sa spoko ale jakby bylo mozna walnac transfer 90 stopni w bok i leciec dalej tempo bykloby super
www.hcfr.pl !!
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Jak najbardziej tak! Miałbym bardzo blisko do profesjonalnych miejscówek :D poza tym basen - basen z gąbkami - to najważniejsze.... nawet jeżeli miałoby być dodatkowo płatne... i jeszcze taki np. kawałek shore'a z dropem na końcu. Już się nie mogę doczekać....
A w lesie jeszcze profesjonalnego northshore'a :lol:
zielony wafel
Kontakt:

Post autor: zielony wafel »

czołg wam rozjedzie i będzie lipa co do piątaka mam mieszane uczucia :D :D :D
a napewno fajnie by było mieć duży stolik, kilka pojedynczych hopek, trasa jakaś i przedewszystkim NS
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

5 zł? Może być.

Jak by były porządne dirty == dużo, urozmaicone, dobrze urzymane, to mi już wystarczy. Ale różnistymi bajerkami do tego nie wzgardze!
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

jak najbardziej!!
a oczekiwałbym kilku rytmow .zeby byly od taki sredniawych hop po duze.i zeby nie wszystkie byly mega pod pion tylko dla ludzi zeby sie dalo na nich bawic a nie walczyc o zycie.wallride jak najbardziej.taki z dech po skosie i podsypany ziemią.no i zeby sie koleiny nie robiły :P
gabki jak najbardziej stolików tez zeby było troche.zeby z jeden taki z 3 stolikow rytm był.
i było by spoko.zeby łopat nie kradli i jeszcze zeby było troche miejsca na nowe rzeczy
tak jak bkillah mowi zeby mozna bylo o 90 robis transfer pod koniec rytmu albo dalej na traskezeby taki byl stoliko box z wszystkich stron "ridable":)
no to powodzenia!!:)
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

Super pomysl i super lokalizacja .jak wezmiecie sie za pierwsze dzialania z koparkami i lopatami to zalozcie temat na dh-zonie "kto pomoze".

PS:redrock na czym jezdzisz mtb/bmx ?

Ja od takiego toru oczekiwal bym dokladnosci i precyzji zeby wybicia byly tak dopracowane jak np: na pl zawodach redbulbusters.Bo uwazam ze lepiej zrobic malo chop a dobrze niz duzo a zle.

nareszcie bym mial powód i miejste by uciec z domu-haha
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

Ja tam spoko bym zapłacił 5 zł za cały dzień..
hui
redrock
Kontakt:

Post autor: redrock »

Vendall ja śmigam na mtb (widać na stronce ;))

Co do dokładności profili i wybić to postaramy sie by były one robione przez kogoś kto sie na tym dobrze zna = dobre i dla wszystkich :)

PS. Mati jak tam te washe dirty na gocławiu sie trzymają? Zmieniacie w końcu gdzieś miejscoowe czy na razie jeshcze dali wam spoqj?

Dzięki wszystkim za info

Peace
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Kuciol
Kontakt:

Post autor: Kuciol »

jak juz redrock zacza temat, to moze i ja cos napisze. Zdobyłem dostep do maaaaasy gliny, którą dostaniemy za friko... bedzie tego kupa, teraz tylko zostaje nam przekonać do naszego pomysłu właściciela tego parku. Mam nadzieje ze na wczesna wiosne powstanie tam tor na którym bedzie mozna juz zorganizować spokojnie zawody w dualu i dirty.

Co do gąbeczek, to bedzie to plan na najblizszy rok... niestety brakuje najwazniejszego materiału (gąbek), a gruzu tam nie wsypie, bo by sie chujowo skakało :]. Mam troche, ale przez te troche juz 6 miesiac nie jeżdze :/.

Zrobienie tego toru to moje mażenie, które powoli zaczyna sie ziszczać, ale szczeze to nic za bardzo nie zrobie bez pomocy innych, bo to co koparka usypie trzeba ubić i odpowiednio wymodelować (zreszta każdy to wie więc niepotrzebnie to pisze), wiec:
" Łopaty do łapy i kopać".... dam jeszcze znac kiedy.

Mam nadzieje ze znajda sie jednostki które beda chetne pomagać.

Jezeli coś z tego wyjdzie :D (na razie nie moge dać konkretnych terminów, sesja w trakcie i zero czasu na inne zeczy) :]
lord matheus
Kontakt:

Post autor: lord matheus »

weże to luz: na noc wystarczy przykrywać ten basen jakąś narzutą bo w dzień węze i tego typu zwierzątka trzymają sie zdala od ludków i jest luz.Jak chcesz miec hajs na to , to złóż wniosek o dotacje z unii. a ulapszać i reperować ci bedą chłopaki co tam bedą przyłazić.byle tylko tor był za friko bo wole wydać hajs na części poskakać na jakimś nielegalu.

ps.: walić bar. ważne żeby sracz był
lord matheus
Kontakt:

Post autor: lord matheus »

a gąbki weźcie z odpoadków z jakiejś firmy która to produkuje. i też bedzieci mieli za friko
vandall
Kontakt:

Post autor: vandall »

[b]lord matheus[/b]-genialne pomysly.lepiej bys powiedzial ze mozesz zalatwic gombki z takowej firmy bo to ze mozna zrobic tak jak wyzej napisales to wszyscy doskonale wiedza .Tylko dlaczego w wa-wie nie ma jeszcze zadnego basenu z gabkami.
Nie prosze cie o komentarz tylko o zastanowienie.
ODPOWIEDZ