Jak ukraść rower? Proste!!!
-
- Kontakt:
A to w ogole dosyc nienowy film, bo jeszcze WTC stoi. Zreszta kamerzysta nie stal daleko od kradnacego, co dodatkowo budzi podejrzenia, ze moze to wsyztsko to jakas podpucha. Niestety obawiam sie, ze to jest wlasnie sposob na calkowite znieczulenie otoczenia - kamera :/
Teraz wszedzie ten Majewski ludzi wkreca...
Teraz wszedzie ten Majewski ludzi wkreca...
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
Kamera to raz
A dwa ze i ja bym zalapal zdziwko ze koles ze szlifierka odpowiednio ubrany sobie podchodzi, to naprawde wyglada jakby sie do tego mocno przygotowal - po prostu wcielo mu klucz, albo zapomnial szyfru ( chociaz to na szyfr to kazdy kto mial nieco odpowiedniej "na streecie" otworzy... ) Takie rzeczy sie zdarzaja i wiadomo jak jest ;]
Co innego gdyby koles wlasnie podlazl do kogos w bialy dzien ( moiglby byc podstawiony ) i zaczal go butowac. Wtedy policja by tego nie olala. Tutaj to ewidentnie wyglada na jego baj ;[
Poza tym kto ci zostawi zjazdowke przypieta w srodku nowego jorku do lampy :D I przede wszystkim na kij mu tam zjazdowka ;p Nio chyba ze po prostu ma taki baj i kocha nim jezdzic - jak ja ;asd , to i tak nie powinien go zostawiac ani na moment.
Troche to naciagane...
A dwa ze i ja bym zalapal zdziwko ze koles ze szlifierka odpowiednio ubrany sobie podchodzi, to naprawde wyglada jakby sie do tego mocno przygotowal - po prostu wcielo mu klucz, albo zapomnial szyfru ( chociaz to na szyfr to kazdy kto mial nieco odpowiedniej "na streecie" otworzy... ) Takie rzeczy sie zdarzaja i wiadomo jak jest ;]
Co innego gdyby koles wlasnie podlazl do kogos w bialy dzien ( moiglby byc podstawiony ) i zaczal go butowac. Wtedy policja by tego nie olala. Tutaj to ewidentnie wyglada na jego baj ;[
Poza tym kto ci zostawi zjazdowke przypieta w srodku nowego jorku do lampy :D I przede wszystkim na kij mu tam zjazdowka ;p Nio chyba ze po prostu ma taki baj i kocha nim jezdzic - jak ja ;asd , to i tak nie powinien go zostawiac ani na moment.
Troche to naciagane...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
a mnie ukradli "agatke" jak mialem 3 lata... i uraz zostal do dzis! nie zostawiam nigdzie roweru... Pedro masz racje, mozna na kociej obsmigac taki numer. sie ino jakies staruszki przejma co zur sprzedaja bo reszta ludzi ma to gleboko w du...szy! boja sie reagowac zeby w pesk nie dostac... powalony swiat!
Montar para vivir, vivir para montar...!
-
- Kontakt:
~
MAX...
po co im to tlumaczyles.... powiedz mi to?
przeciez to jest oczywistte... a jesli dla kogos nie jest tzn, ze kierowales swoje slowa do debili... a to sie mija z celem...
i tak w ogole "troche naciagane"... od poczatku do konca to jest filmik dla *******... jesli to was przekonuje do tego, ze spoleczenstwo nie reaguje na takie rzeczy to jestescie banda niemyslacych kretynow...
:/
MAX...
po co im to tlumaczyles.... powiedz mi to?
przeciez to jest oczywistte... a jesli dla kogos nie jest tzn, ze kierowales swoje slowa do debili... a to sie mija z celem...
i tak w ogole "troche naciagane"... od poczatku do konca to jest filmik dla *******... jesli to was przekonuje do tego, ze spoleczenstwo nie reaguje na takie rzeczy to jestescie banda niemyslacych kretynow...
:/
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt:
Jest dobry, nazwijmy to dowcip, opisujacy psychologie tlumu.
Leci drech z kijem w zbiorowisko ludzi i wszyscy zaczynaja spieprzac. Stal gosc obok i sie drze:
- Ej ludzie! Czego spieprzacie?? Przeciez on jest jeden, a was setka!!
Glos z tlumu:
- A bo to wiadomo, komu w ryj da?
Tak to niestety dziala :/
Leci drech z kijem w zbiorowisko ludzi i wszyscy zaczynaja spieprzac. Stal gosc obok i sie drze:
- Ej ludzie! Czego spieprzacie?? Przeciez on jest jeden, a was setka!!
Glos z tlumu:
- A bo to wiadomo, komu w ryj da?
Tak to niestety dziala :/
http://tiny.pl/8mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie wiem jak wy ale ja z bajka sie nieruszam a na zakupy ide na piechote chyba ze jest zemna 2 kumpli.Bo unas to jakcie widza na bajku i chca go krasc to sie niepytaja tylko nuz w klate piersiowa w jezdzie wsadzaja i bike biora.A jak zlodziejowi podpadniesz i mu uciekniesz to potem lepiej z 20 bikerami przejechac sie po miescie i go znalesc by wszyscy wiedzieli jak wyglada>Radze do sklepu na baiku nie jezdzic po co komu klopot :P
My bike is My life
nie no rzeczywiscie, z perspektywy przechodniow to wyglada, jakby to byl rzeczywiscie rower zlodzieja...ale to az masakryczne;/. ze moga Ci tak bez problemu rower zarypac, ale takie sa fakty;/ wiec pamietajcie, nigdy nie opuszczajcie swooich cacueszk...;]
hardcore in hour - this is the bad way,
harcore in my live is important all day! - Peace
harcore in my live is important all day! - Peace
-
- Kontakt: